FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo is not impressed » Cum răspund "câinii" anunțului că Alibec va fi al Stelei: "Asta vom face"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 19:49

Gigi Becali a anunțat astăzi că Denis Alibec va fi din iarnă jucătorul Stelei, dar Dinamo nu este impresionată de mutarea rivalei.

Ionel Dănciulescu spune că Dinamo nu se sperie de Steaua și a anunțat că jucătorii echipei trebuie să își ridice nivelul.

"Steaua nu este un monstru de care să nu speriem. Este clar că pentru a ține pasul cu Steaua trebuie să schimbăm foarte multe lucruri la Dinamo. Trebuie să ridicăm nivelul și să jucăm mai bine. 

Suntem într-o pierdere de turație și am avut evoluții mai slabe, care au lăsat de dorit. Dar au fost și niște decizii ale arbitrilor care ne-au influențat. Nu spun că jocul nostru este bun.

Ne bucurăm că a revenit Gnohere, fotbalist care va sta la noi cel puțin până la vară. Veți vedea. Sunt chiar discuții legate de prelungirea contractului și eu cred că vom ajunge la un consens", a spus Dănciulescu la DigiSport.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
893095820745640
Moise Ida  •  29 Septembrie 2016, 07:33

prostii

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  28 Septembrie 2016, 22:18

e dus, cred ca e paralel cu realitatea. a ajuns sa creada si el minciunile pe care le spune. pacat de el......

zakh
zakh  •  28 Septembrie 2016, 21:56

danciulescu era bun sa prezinte jurnalul de stiri in coreea de nord.. omul e rupt de realitate

Vezi toate comentariile (19)
Comentează