FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dinamo își ia portar! A fost unul dintre cei mai buni oameni ai echipei în sezonul trecut și e gata să semneze cu formația lui Andone

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2016 17:07

Cum Cerniauskas nu va mai continua la Dinamo, echipa lui Ioan Andone s-a reorientat către mai multe nume. Unul este Brănescu, pe care l-a mai dorit, iar celălalt este Alberto Cobrea.

Goalkeeperul de 25 de ani a fost unul dintre cei mai buni oameni ai Petrolului în acest sezon și ar putea ajunge la Dinamo din postura de jucător liber de contract.

"Am auzit şi eu că sunt mai multe echipe interesate de mine, mă bucură acest lucru, înseamnă că evoluţiile mele din acest an au fost unele apreciate.

În acest moment, nu partea financiară este cea mai importantă pentru mine, îmi doresc o echipă cu un proiect serios, dar în primul rând o echipă la care să am şanse să apăr.

Sunt la vârsta la care-mi doresc foarte mult să am continuitate", a declarat Cobrea pentru Digi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
zidane92
zidane92  •  11 Iunie 2016, 09:41

Un transfer foarte bun ar fi, totusi nu inteleg de ce manjiti cel mai glorios ziar din univers cu echipa saraca dinamo cand am asistat aseara la un meci glorios al echipei nationale fesebe, care a reusit sa piarda cu o franta penibila!

1745flo
1745flo  •  10 Iunie 2016, 21:36

Decat jucatori retrogradati, mai bine de la juniori sau 3chipa a doua!

blatistu49
blatistu49  •  10 Iunie 2016, 18:03

dupaFL PETRICA unca un tun marca *** insolventa cei mai mari datornici la stat deocamdata musamalizat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează