FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo îşi prezintă miercuri antrenorul » "Cîinii" au pregătit şi cîteva surprize

Articol de - Publicat luni, 05 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 05 ianuarie 2015 13:53

Pînă miercuri se va rezolva situaţia lui Mihai Teja, care trebuie să semneze contractul cu Dinamo. Totul este aproape rezolvat, dar mai trebuie semnate actele.
Pe de altă parte, nu doar Mihai Teja ar urma să fie prezentat miercuri, ci şi una sau două achiziţii ale roş-albilor, prima fiind cea a atacantului Marius Niculae, care astăzi e aşteptat să se întîlnească cu oficialii clubului, existînd un acord de principiu, astfel că înţelegerea tinde să devină o certitudine.

Mai rămîne de rezolvat cazul Daniel Stanciu, care a pus condiţia ca actualul preşedinte Constantin Anghelache să nu se mai ocupe de transferuri pentru ca el să vină în Ştefan cel Mare.

E posibil ca dinamoviştii să mai rezolve şi alte transferuri, mai ales că joi, la ora 11, este reunirea echipei, printre numele vehiculate fiind şi cel al fundaşului Andrei Marc.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
lapusneanul
lapusneanul  •  05 Ianuarie 2015, 18:52
Postat de catalin.fcdb pe 05 Ianuarie 2015, 17:54

pai ai auzit de la sursa sigura sau ai citit minciunile din presa ??? Ar fi ceva extraordinar sa vina Stanciu iar AngheLACHE sa fie tras pe linie moarta, FORZZA DINAMOOO ALEEEE : X :X :X

mai gymd, mai poti ? apropo, cum naiba tii minte parolele la toate conturile ? nebunaticule, ai aceiasi parola si le-ai numerotat ! :)

redbuldog
redbuldog  •  05 Ianuarie 2015, 18:33

Bheii da reveniti-va odata pe 2015..!Cat de naiv poti sa fii sa crezi toate bazaconiile,cu Stanciu,Marc,Golbasov etc,etc.Fotbalul e un sport costisitor daca se vrea un anumit nivel de performanta,singurul care i-a ,,citit'' secretul e ciobanasul piperian,care binenteles cu sprijin ,,inalt''a transformat afacerea in ceva profitabil si e singurul care inainte de a transfera un jucator afara,aduce altul la schimb,de accea defileaza oile prin tara asta...Meritele lui Negoita sunt ca a refuzat sa ,,ingroape''pe Dinamo,ne aflam totusi la marginea gropii si numai un investitor potent,poate reda faima acestei legende...asa ca va trebui sa mai asteptam cativa ani!

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  05 Ianuarie 2015, 17:54
Postat de neuer1606 pe 05 Ianuarie 2015, 17:22

Ca este aproape de Dinamo, dar nu vreau sa spun mai multe ca poate nu stie tot adevarul cel care mi-a spus, astept pana maine sa vad daca este adevarat.

pai ai auzit de la sursa sigura sau ai citit minciunile din presa ??? Ar fi ceva extraordinar sa vina Stanciu iar AngheLACHE sa fie tras pe linie moarta, FORZZA DINAMOOO ALEEEE : X :X :X

Vezi toate comentariile (20)
Comentează