FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dinamo îşi transferă jucătorii daţi afară! Cordoş a revenit în Ştefan cel Mare » Ce se întîmplă cu Marc şi Machado

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 30 ianuarie 2015 17:12

Fundaşul Andrei Cordoş, 26 de ani, va reveni la Dinamo, deşi în această iarnă clubul din Ştefan cel Mare i-a transmis că este liber să plece. 
Constantin Anghelache, fostul preşedinte al "cîinilor", a confirmat acest transfer şi spune că jucătorul se va alătura lotului condus de Mihai Teja.

"Cordoş avea în contract un articol în care se spunea că, dacă găseşte o ofertă mai bună decît a noastră, îi dăm drumul. Şi-a căutat echipă, nu a găsit o soluţie mai bună, iar duminică va pleca şi el în cantonament cu Dinamo", a spus Anghelache la Dolce Sport.

Un caz similar s-a întîmplat şi la Rapid, unde lui Alexandru Coman i s-a reziliat contractul, însă după 30 de zile acesta a revenit la formaţia din Giuleşti

Fostul oficial al dinamoviştilor a vorbit şi despre transferurile lui Marc şi Machado: "Grozav are încă de reglementat nişte probleme, iar Marc şi Machado sînt încă în litigii la comisii. Dacă lucrurile se vor simplifica va fi ok. Nu trebuie să te lupti în viaţă pe ceea ce nu poţi avea sau pe lucrurile care nu ţi se cuvin".

"Am revenit la antrenamentele lui Dinamo, este adevărat. De acum înainte mă concentrez sută la sută pe Dinamo, am să dau tot ce am mai bun pentru echipă", a spus Cordoş pentru GSP.RO.

GSP.ro a informat ieri în premieră că Machado a reintrat în atenţia lui Dinamo şi că fotbalistul va semna contractul de îndată ce va fi declarat liber de comisii (ŞTIREA AICI)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (98)
dash.berlin
dash.berlin  •  02 Februarie 2015, 00:02
Postat de bamse1901 pe 31 Ianuarie 2015, 10:29

Andrei nu se misca Rau

Rau?Cine-i Rau ? :))) Mai Danezule ...parca voi erati aia cititi !

dinamovist_batran
dinamovist_batran  •  31 Ianuarie 2015, 11:34
Postat de sdl pe 30 Ianuarie 2015, 21:52

chiar nu am inteles de ce am renuntat la cordos,parerea mea,cel mai bun fundas al nostru.Bine ai revenit.este peste tradatorul de tamas

Nici eu nu am inteles. Bine ca a revenit. Probabil cu Negoita este ca in PSD. Cine isi spune parerea este dat afara. Probabil Cordos nu este un Yesman.

bamse1901
bamse1901  •  31 Ianuarie 2015, 10:29

Andrei nu se misca Rau

Vezi toate comentariile (98)
Comentează
Close