FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, la egalitate cu echipele din subsolul clasamentului! Cum se schimbă totul după decizia lui Negoiță

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 14:55

Dinamo îl va vinde pe mijlocașul Paul Anton, 26 de ani, la Anji, pentru 500.000 de euro. (Detalii aici)

Anton este golgeterul lui Dinamo în acest sezon, marcând 6 goluri, 4 dintre ele din lovituri de la 11 metri. După vânzarea lui, echipa lui Vasile Miriuță, locul 7, se află într-o situație dificilă. Golgeterii echipei vor fi Hanca, Nemec, Rivaldinho și Katsikas, fiecare având câte 3 goluri.

Astfel, Dinamo rămâne ultima în topul echipelor cu cel mai bun marcator, la egalitate cu formații din subsolul clasamentului, Seps, Juventus și Gaz Metan.

Cel mai bun marcator al celor de la Gaz Metan este Golubovici, golgeterul lui Juventus este Măzărache, iar la Sepsi, cei mai prolifici jucători sunt Astafei, Hadnagy și Cl. Herea.

Gnohere, cât golgeterii lui Dinamo

Cel mai bun marcator din Liga 1 este stelistul Gnohere. Deși nu este titular meci de meci la FCSB, atacantul a marcat 12 goluri în acest sezon, cât cei patru golgeteri de la Dinamo.

Gnohere este urmat de Țucudean, 11 goluri pentru Viitorul, și de Batin, Ioniță II și Gustavo, fiecare având 9 goluri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
ares123
ares123  •  13 Decembrie 2017, 20:37
Postat de vasy86le pe 13 Decembrie 2017, 17:54

Domnule ziarist, cum suna asta "Cel mai bun marcator din Liga 1 este stelistul Gnohere. Deși nu este titular meci de meci la FCSB" pai daca e stelist, de ce joaca la FCSB si nu la Steaua in Liga a 4-a? se supara stapanul daca ziceai FCSB-istul? :)

Vasile, e nume de sluga, dar vad ca faci si pe prostul...

vasy86le
vasy86le  •  13 Decembrie 2017, 17:54

Domnule ziarist, cum suna asta "Cel mai bun marcator din Liga 1 este stelistul Gnohere. Deși nu este titular meci de meci la FCSB" pai daca e stelist, de ce joaca la FCSB si nu la Steaua in Liga a 4-a? se supara stapanul daca ziceai FCSB-istul? :)

kwd2015
kwd2015  •  13 Decembrie 2017, 17:32
Postat de zizu pe 13 Decembrie 2017, 15:59

va e frica rau de dinamo...:)! in loc sa vedeti ca ati ramas in urma cfr ului iar craiova va sufla in ceafa...voi tot cu dinamo aveti treaba! obsesia cu doar dinamo bucuresti....e maaaare

Daaaaaaaaa. E un fel de barcelona dinamo asta. Si de frica ce ne e noua de dinamo, vinde negoita stelistul ca sa o slabeasca pe dinamo. Ai un cap....bun cat un dop la gat si atat....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează