FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo le răspunde celor de la Pandurii: "Nu știm dacă e ilegal, dar imoral sigur e"

Articol de - Publicat joi, 26 noiembrie 2015 16:19

Dinamo a luat astăzi atitudine vizavi de afirmațiile șefilor Pandurilor (n.r Narcis Răducan) referitoare la transferul lui Mihai Răduț, despre care Gazeta Sporturilor a scris în urmă cu puțin timp.

În momentul în care Dinamo a anunțat că îl vrea pe Răduț, Narcis Răducan a replicat spunînd că și Pandurii îi vrea pe Cosmin Matei și Steliano Filip și a susținut că formația lui Ionuț Negoiță nu are puterea financiară de a lua un jucător de la echipa gorjeană. 

"Declarațiile reprezentanților clubului Pandurii, prin care arată că se îndoiesc de capacitățile noastre financiare în ceea ce privește transferul lui Răduț, sînt cel puțin nepotrivite avînd în vedere că vin din partea unui club care, din ce am citit în presă, primește milioane de euro de la o companie de stat care declară în fiecare an că are pierderi.

Cu toate acestea, investește în fotbal, deși milioanele băgate în echipă ar putea fi mult mai de folos pentru spitalele sau școlile din Valea Jiului. Nu știu dacă implicarea acestei companii în fotbal este și ilegală, dar cu siguranță este imorală.

Este evident că un club fără "proptele" cum este Dinamo, care e finanțat de un singur patron, nu se poate compara din punct de vedere financiar cu un club care, dacă e adevărat ce scrie presa, primește milioane de euro în fiecare an de la o companie de stat.

Mai mult, într-o perioadă în care FIFA și UEFA insistă pentru conceptul de fairplay financiar, și au reguli pentru respectarea lui, în competiția de la noi din țară nu numai că nu e respectat acest concept, dar este de-a dreptul ignorat", a zis purtătorul de cuvînt al lui Dinamo, Dorin Irimia, pentru GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (62)
foxy
foxy  •  26 Noiembrie 2015, 23:33

Aceasta asa zisa `replica`a celor de la Dinamo,pare scrisa de Moraru ala de la Digi ,care a uitat de deontologie si pute a dinamovism...are pasaje din gandirea marelui jurnalist...P.S....Chestia de geografie cu Valea jiului e si la el prezenta...de multe ori confunda judetul Gorj cu judetul Hunedoara...

fcsb.86
fcsb.86  •  26 Noiembrie 2015, 21:35

Ha Ha Ha !!! Daca traiam intr-o tara corecta acest raspuns era unul intradevar adecvat. Dar vorbim noi despre cum isi cheltuie banii statul cand toti patronii din liga1 au furat statul pana nu au mai putut ca sa isi faca averi. Ha ha ha!!! Nici macar 1 singur patron nu avem in liga1 care nu a avut vreo legatura cu statul sau cine stie ce privatizari bla bla-uri de adormit copii.

foxy
foxy  •  26 Noiembrie 2015, 21:15
Postat de 1745flo pe 26 Noiembrie 2015, 21:13

Era la sfarsit de contract si a plecat liber!

Era in ultimele 6 luni...n-a plecat liber, s-a dat 150000 euro si procent...oricum,avea creierii *** de cate telefoane primise de la Dinamo!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează