FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO

DINAMO - LINFIELD 2-0 // Ghinion pentru Laurențiu Corbu: abia revenit la Dinamo, s-a accidentat după 5 minute

Laurențiu Corbu // FOTO: Cristi Preda +2   FOTO
Laurențiu Corbu // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 20:34

Dimamo i-a învins pe nord-irlandezii de la Linfield, scor 2-0, în prima partidă amicală din cadrul stagiului de pregătire de la Marbella. 

  • Eduard Apostol, jurnalist cu experiență la Gazeta Sporturilor, și fotoreporterul Cristi Preda se află în Spania, de unde transmit cele mai noi informații din cantonamentul „câinilor”

După doar cinci minute, Corbu, utilizat de Neagoe în flancul drept al apărării, a ieșit accidentat după un contact tare cu unul dintre jucătorii adverși.

Fundașul s-a plâns de dureri la genunchiul drept, iar antrenorul lui Dinamo n-a vrut să riște și l-a înlocuit cu puștiul Alin Lazăr, 18 ani, nimeni altul decât vărul fostului dinamovist Valentin Lazăr.

Medicii i-au aplicat gheață lui Corbu în zona afectată, iar fotbalistul a declarat că a ieșit de pe teren mai mult din „precauție”, accidentarea nefiind una gravă. 

Urmărește AICI partida dintre Dinamo și Linfield

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează