FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Medicul Adrian Motoacă, dezvăluiri uluitoare despre haosul de la Săftica: „Acum plec din bază, e dezolant! Nu avem fașă de hârtie, am doar resturi în geanta de medic”

Adrian Motoacă
Adrian Motoacă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020 16:47 / Actualizat miercuri, 25 noiembrie 2020 17:05

Adrian Motoacă, fostul doctor al lui Dinamo, a vizitat astăzi cantonamentul „câinilor” de la Săftica și face o serie de dezvăluiri uluitoare despre haosul care domnește la echipă. 

După ce staff-ul medical al lui Dinamo și-a înaintat demisia, doctorul Adrian Motoacă ar fi vrut să ajute pro bono echipa. Adică, fără să fie plătit, acceptase să stea pe bancă la meciul cu Viitorul din Cupă, pentru a evita riscul ca roș-albii să piardă meciul la „masa verde”. 

Vizita de astăzi de la Săftica l-a determinat pe Motoacă să-și schimbe decizia. Uluit de ce a găsit în cantonament, acesta spune că nu vrea să „se compromită medical”. 

„Acum plec din baza Săftica, am fost la antrenament, e o imagine dezolantă și atât pot să spun. Nu mai trec nici pe la birouri, rămăsese pentru un acord de măcar o săptămână, dar nu cred că mai putem vorbi despre o colaborare

Eu cred că vorbesc o spaniolă destul de fluidă ca să mă poată înțelege și spaniolii, dar să n-ai seringi, să n-ai fașă, să n-ai un gel de 9 lei? E o imagine dezolantă de club de Liga 4!Îmi cer scuze, poate suporterii și-au pus speranțe că sunt o soluție viabilă, dar nu”, a declarat fostul medic din „Ștefan cel Mare”. 

Îmi pare rău că nu am făcut o fotografie la geanta de la antrenament - jumătate de apă oxigenată. Au vrut jucătorii să le fac tape-uri la gleznă, dar nu exista fașă de hârtie! Existau două-trei role de leucoplast... ca să poți face un tape îți trebuie la fiecare jucător cel puțin o fașă și un leucoplast” - Adrian Motoacă

Adrian Motoacă: „Nu vreau să mă complac în situația asta”

„Cu părere de rău, m-aș compromite din punct de vedere medical. Aș fi doar eu, fizic, cu o parafă și o geantă cu niște resturi, fără instrumente medicale care să deservească unor competiții sportive. Aș putea aduce eu de la Slobozia, dar nu vreau să mă complac în situația asta. 

E dezolant că s-a ajuns aici. Nu există o fașă de hârtie pentru un tape de gleznă. Vorbim de lucruri banale. Nu pot să mă compromit medical, timpul e scurt. Cei 4 spanioli care erau înăuntru au înțeles ce am zis, au avut un gest de a se căuta prin buzunare, m-au întrebat cât costă, dar nu putem face lucrurile pe brânci”, a declarat Adrian Motoacă, potrivit digisport.ro

Specializat în medicină sportivă, Adrian Motoacă a activat la echipe precum Viitorul, Unirea Slobozia, Dunărea Călărași sau Dinamo. Motoacă a plecat din „Ștefan cel Mare” toamna trecută, după doar câteva luni petrecute la „câini”, din cauza unor disensiuni avute cu fostul antrenor Dusan Uhrin.

VIDEO Radu Birlică, director de marketing la Dinamo: „Dacă intrăm în insolvență, ne așteaptă falimentul!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Spaniolii se milogesc de fani! Gazeta a aflat detalii de la întâlnirea dintre conducere și PCH: i-au rugat pe suporteri să plătească datoriile!

Moment HORROR la TV! Reprezentant PCH, declarații șocante: „Ne gândim la mama lui Cortacero” » Cum a intervenit moderatorul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
creeperno
creeperno  •  25 Noiembrie 2020, 22:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  25 Noiembrie 2020, 19:37

„Să n-ai un gel de 9 lei?” Păi de unde să ai dacă l-au folosit pe tot cocalarii ăia de spanioli care s-au mutat la Săftica?

barleon
barleon  •  25 Noiembrie 2020, 18:54
Postat de valeri.lewis pe 25 Noiembrie 2020, 17:23

fc fcsb nu are niciun viitor, retineti ce va spun. Istoria va da uitarii aceasta gloata de impostori kitschosi din berceni :))))

pai tu toata ziua esti cu Steaua din liga 1 in gura,nu are cum sa dispara. dar clona fc r fara tudorache se desfiinteaza. la fel si vitanul barzesti falimenteaza imediat. STEAUA pentru eternitate in liga 1.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează