FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Dinamo mută din nou pe piaţa transferurilor! Mîine rezolvă încă doi jucători: "Cu ei închidem perioada de mercato"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 28 ianuarie 2015 21:28

Dinamo a reuşit pînă acum să-i transfere pe Marius Niculae, Hatem Abd Elhamed, Henrique, Valentin Moraru şi Nicolae Grigore, însă Daniel Stanciu anunţă că echipa sa nu a încheiat perioada de mercato. 

Preşedintele lui Dinamo a dezvăluit că vor mai veni încă doi jucători mîine, ceea ce înseamnă că dinamoviştii vor ajunge la 7 achiziţii în această iarnă, iar dacă reuşesc să-l legitimeze pînă la urmă şi pe Grozav, acesta ar fi al 8-lea.

"Mîine sper să mai semnăm doi jucători şi să închidem perioada transferurilor.

Vrem să mergem în Spania cu 99% din lotul cu care vom aborda returul campionatului şi semifinala Cupei Ligii cu Pandurii", a declarat Daniel Stanciu la DigiSport.

Dinamo va merge în Spania pentru al doilea stagiu de pregătire, între 1 şi 10 februarie, perioadă în care au programate 4 amicale.

3 februarie: Dinamo – Lokomotiv Moscova (Rusia)
5 februarie: Dinamo – Legia Varşovia (Polonia)
7 februarie: Dinamo – Elfsborg (Suedia)
9 februarie: Dinamo – Atletico Paranaense (Brazilia)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (135)
gutza23
gutza23  •  29 Ianuarie 2015, 09:51
Postat de a.c.a.b_st pe 28 Ianuarie 2015, 23:53

prietene,3 intalniri in doua saptamani,nu au castigat nici un meci...anul asta,nu mai pacalesc pe nimeni cu jocul ala..gata,s-a terminat..:))

pe nimeni in afara de real ;)

gutza23
gutza23  •  29 Ianuarie 2015, 09:46
Postat de zecs93 pe 28 Ianuarie 2015, 23:17

Apropo, exclusiv: Maine cele 2 transferuri anuntate vor fi Goian si Cristescu au dat aia de la dolce sport acum informatii cum ca Cristescu si-a reziliat azi contractu, iar goian nu a fost oprit de echipa din liga 3 din Germania pe nume Hasna Rostock

,,apropo,exclusiv'' :)))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))) he's backkkkkkkkkkkkk!! asa ma d.r.e.a.q imi faceam griji

gutza23
gutza23  •  29 Ianuarie 2015, 09:44
Postat de zecs93 pe 28 Ianuarie 2015, 23:17

ce fundasi mai baiatule, Fai si Barboianu sunt fundasi pentru o echipa ce vrea sezonu asta locu 3 si cupa ligii ??? inseamna ca ai baut tu gaz cu tot cu focu aprins =))))))))) pff, pacat, Marc inseamna ca nu mai vine !!

pai nu mai e ma si el hamid fundas dreapta???? te-ai razgandit?? ce d.r.e.a.q e cu tine???? unde sunt sursele sigure in legatura cu transferurile????tu sa fii pus in dificultate si sa nu stii care sunt transferurile despre care e vb????

Vezi toate comentariile (135)
Comentează