FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Dinamo nu transferă doar în Qatar » A dat doi jucători la Inter și AS Roma!

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 17:17

Dinamo a fost criticată pentru împrumutul lui Vali Lazăr în Qatar, însă în ceea ce privește juniorii, "câinii" au reușit două mutări impresionante.

Inter Milano l-a transferat de la Dinamo pe Vlad Mitrea, un fotbalist de 16 ani crescut de Dinamo, în timp ce AS Roma l-a achiziționat în urmă cu câteva zile pe Andrei Mustafa Bani, în vârstă de 15 ani, informează TV Sport ro.

De la echipa mare, pe lângă mijlocașul Vali Lazăr, Dinamo l-a pierdut și pe atacantul Harlem Gnohere, care a semnat cu Steaua în această iarnă.

În ceea ce privește capitolul veniri, dinamoviștii nu au perfectat niciun transfer, în ciuda apelurilor făcute de Ioan Andone către conducere, pentru aducerea unui fundaș central (detalii AICI).

"Eu vreau în primul rând un fundaș central. Sper ca transferul să se facă și jucătorul să vină în Spania. Am soluții, nu mă plâng, dar repet, vreau un fundaș central" Ioan Andone

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
geogeo
geogeo  •  16 Ianuarie 2017, 22:17

Interesant. Dinamo ia mai multi bani pe juniori decat pe seniori din transferuri.

zecs93
zecs93  •  16 Ianuarie 2017, 22:13

Ce articol, daca nu e despre echipa mare de ce trebuia sa faceti legatura cu transferu lui lazar din qatar, initial am crezut ca i-a imprumutat pe Serban si pe Petre undeva !!!

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  16 Ianuarie 2017, 21:40

POKEMON GO.. VHTPC HERMANO.. HDLGP :)))))))) PIANISTA.. PAM PAM QUE NOS CH

Vezi toate comentariile (9)
Comentează