FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Dinamo poate reprezenta surpriza play-off-ului" » Care este principalul atu al formației lui Rednic

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2016 16:59

Dinamo ocupă locul 3 în Liga 1 și e ca și calificată în play-off, acolo unde Vlad Munteanu consideră că formația din Ștefan cel Mare poate realiza surpriza datorită antrenorului Mircea Rednic.

"Cu sistemul acesta de play-off și play-out , Mircea Rednic știe cel mai bine care e situația. În Belgia, o echipă a terminat pe locul 5 sezonul regulat și a cîștigat campionatul. Deci și Dinamo poate să fie o surpriză.

Sînt multe echipe care s-au întărit. Sînt echipe care speră la mai mult sau sînt deja pe cursul de la începutul sezonului. Va fi o luptă crîncenă pentru că play-off-ul va oferi niște meciuri frumoase. Vor fi meciuri deschise și cred eu că spectacolul va crește", a spus Vlad Munteanu la Dolcesport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (67)
liviuzt
liviuzt  •  09 Februarie 2016, 20:39
Postat de xclx pe 08 Februarie 2016, 17:44

Si din cele expuse de tine, ce va opreste pe voi sa ii bateti pe toti? Daca esti bun iti castigi meciurile si doar apoi te ingrijoreaza ce fac restul. Sa nu mai vorbim de faptul ca erati tacuti cand verii Becali impresariau 90% din fotbalul romanesc si Borcea "controla si vantul"

Mai papleaca ia vezi meciurile directe intre primle 6 sa vezi cine sta mai bine?

427951077389201
Mihai Tanase  •  09 Februarie 2016, 06:57

Rednic stie foarte bine acest sistem .Standard a intrat cu cele mai mari sanse sa castige titlul (cu Rednic antrenoe ) si nu a prins nici podiumul .Mare specialist !

tb73
tb73  •  09 Februarie 2016, 06:24

Corect spus "poate", pentru ca in realitate nu va fi deloc asa.... :))))

Vezi toate comentariile (67)
Comentează