FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo pregătește transferurile » Care este principalul obiectiv al lui Rednic

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2016 14:24

Dinamo a bifat deja primul transfer al iernii, Sergiu Hanca, dar alb-roșii nu vor să se oprească aici.

Mircea Rednic a anunțat că vrea să facă mai multe transferuri și a vorbit despre postul unde Dinamo suferă.

"Îmi doresc concurență pe posturi și să avem o echipă puternică. În viitor vreau să transferăm și un fundaș stînga", a spus Rednic la DigiSport.

În această iarnă de la Dinamo au plecat Feussi, Van Haaren, Vojnovici, Shalaj, Abraham și Ghomsi.

După plecarea lui Ghomsi, singurul fundaș stînga din lotul lui Dinamo este Steliano Filip. Pe acest post poate juca și Collins Fai, dar jucătorul este în ultimele șase luni de contract și ar putea pleca în această iarnă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
zecs93
zecs93  •  10 Ianuarie 2016, 01:02
Postat de babahuda pe 09 Ianuarie 2016, 17:49

cand a venit elhamed avea salariu mare acolo si cand a plecat a spus ca ar dori sa continuie la dinamo ,salariul nu e important ...se poate negocia ca belgienii sa suporte o parte din salariu ..le convine ,elhamed joaca cea ce la belgieni nu o face si plateste si jumate din salariu ..sunt portite avantajoase pt ambele cluburi ..iar despre zubir mai vedem care o sa fie pretul 300mii pt un juctor de la o echipa de pe iltimu loc ?cam mult ..vedem ..negoita nu a spus ca nu da bani ,oricum rednic decide ,el a spus vindem cu bani luati din vanzari si cu banii din salariile celor care pleaca putem aduce jucatori si pe bani ...cand citesti citeste si fa efortul sa-ti ramana numai lucrurile care le doresti negative ...sunt multe declaratii si printre randyrri iti poti da seama cam cum se gandeste ..normal ca negoita spune nu dau bani ,daca ar faceo toti ar cere cum o face fcb-ului ..si ei cu bani si aduc tot liberi si expirati ,pe bani cad toate transferurile ..negoita nu e genul scriitorului penal sa zica am ofertat pe marica 2 mil sa imbrobodeasca suporterii si sa se dea mare ca el da ..vedem la sfarsitul lui ian ce si cum .la dimao e silnezostampa cu presa vizavi de transferuri ..oare de ce? think

vom lua pe matei si fai care sunt in ultimele luni de contract 150 de k respectiv 100 de k, banii astea ar putea fi investiti in zoubir daca tot costa 300 de k !!!

zecs93
zecs93  •  10 Ianuarie 2016, 00:59
Postat de Ciocan Andrei pe 09 Ianuarie 2016, 15:43

II asteptam pe Elhamed si pe Zoubir!!!

daca vin aia 2 amigo si cu martinus la schimb cu gavrila si lazar ca se pare ca si lazar ar putea pleca la botosani ( am vzt o stire) plus un fundas stanga si inca un varf mai rapid decat gnohere si essombe iti jur ca luam cel putin un trofeu sezonu asta !!!

babahuda
babahuda  •  09 Ianuarie 2016, 17:53
Postat de boss.alb.rosu pe 09 Ianuarie 2016, 17:32

Care Dinamo,domnilor? Spuneti-i pe nume,SC DINAMO 1948,echipa lui Negoita,adica clona cu un singur titlu de campioni castigata.

i-ati stema lui dinamo de la avatar ,daca nu pun si eu o hrtie igenica cu sigla stelista nu cu cea fcb-ista care te doare mai mult ...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează