FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo pregătește un transfer suprinzător » Andone vrea să aducă un mijlocaș care a fost pe lista Stelei

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 09:06

Deși campania de transferuri s-a încheiat recent, Dinamo se gândește la ce jucători va aduce în vară.

Alexandru Crețu, 24 de ani, este pe lista indezirabililor la Poli Iași, iar Dinamo poate fi o soluție pentru mijlocașul dorit în trecut și de Steaua. Fotbalistul a jucat doar 14 minute în acest sezon, cu Hajduk Split, 1-2, în rest, n-are nicio convocare în lotul de 18 pentru moldoveni.

"Câinii" îl au în vederi pentru mercato de iarnă, urmează să poarte negocieri cu cei din Copou. Și jucătorul ar agrea o astfel de mutare. În ianuarie 2015, Dinamo a oferit 100.000 de euro pentru Crețu, plus trei jucători, Joel Thomas, Durimel și Buia, doar că moldovenii au refuzat.

400.000 €este cota lui Alexandru Crețu

Crețu este dorit de formația alb-roșie pentru că poate acoperi mai multe posturi. Acesta poate evolua ca mijlocaș central, fundaș central și fundaș dreapta.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
chris_bu67
chris_bu67  •  23 Septembrie 2016, 17:14
Postat de conasu_boeru pe 22 Septembrie 2016, 20:53

Iar tu ce esti ? Un pacălici care toată ziua nu spui un cuvănt despre fotbal, pentru că habar nu ai și doar bați campii cu prostii de grădiniță ! Termină-ți cele 4 clase si apoi arată-ne că te-ai maturizat !

o spune și numele său de postac,despre ce fel de creatură avem aici în mediul virtual

conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Septembrie 2016, 20:53
Postat de neputintafalit pe 22 Septembrie 2016, 10:05

Dinamo este un club foarte sarac si penibil.

Iar tu ce esti ? Un pacălici care toată ziua nu spui un cuvănt despre fotbal, pentru că habar nu ai și doar bați campii cu prostii de grădiniță ! Termină-ți cele 4 clase si apoi arată-ne că te-ai maturizat !

cj1960i
cj1960i  •  22 Septembrie 2016, 11:38

da, cu ce v-am suparat? altul are voie sa afiseze numele partidului cu trandafir si sa jigneasca pe altii. trece-ti pe politica? sunteti total impatiali, bravoooo. apoi va mirati ca va injura unii.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează