FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, prezentă la acţiuni caritabile » Dănciulescu: "Asemenea evenimente ar trebui să fie mai dese"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 01 iunie 2013 14:39

Ionel Dănciulescu a fost prezent la concertul caritabil "Dăruim din suflet". FC Dinamo Bucureşti susţine 30 de copii din centrele de plasament din sectorul 6, proveniţi din familii nevoiaşe.

La iniţiativa Centrului European pentru Prevenirea Adicţiilor a avut loc, aseară, la Plaza România, evenimentul caritabil “Dăruim din suflet”, unde dinamovistul Ionel Dănciulescu si artişti de renume din România au oferit cadouri copiilor nevoiaşi cu ocazia zilei de 1 Iunie.

"Ar trebui asemenea evenimente să fie mai dese, există mulţi copii pentru care soarta nu a fost blîndă cu ei, iar cei care încearcă să-i ajute o fac cu inima deschisă. Nu contează cu ce echipă ţin, important e să fie sănătoşi şi să reuşească în viaţă. Cînd eram mic primeam cadouri în limita posibilităţilor părinţilor mei. Mă bucuram pentru orice cadou, pentru că aşa e normal. Pentru mine cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit, cînd aveam vreo 10 ani, au fost o minge şi o pereche de ghete", a spus Dănciulescu.

Sursa: fcdinamo.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
adimutu14
adimutu14  •  02 Iunie 2013, 10:48

Simbolul fotbalului romanesc din sec XI!

saviola2_8
saviola2_8  •  01 Iunie 2013, 16:00

l-am vazut pe danciu azi la agip, in benziarie, in 13 septembrie, era cu sotia cred, cu un range rover evoque, I-am zis danciule: forza steaua, a zambit si a zis si el forza steaua apoi mi-a facut semnul c degetul la gura adica sa tac, ramane intre noi:))) super jucator afost danciu, si adevarat stelist:P respectat de ambele tabere, mare caratcer!

vasy86le
vasy86le  •  01 Iunie 2013, 14:32

Respect Danciu, meriti statuie, esti un om cu suflet mare, un om muncitor, cu un caracter unic.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează