FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 2-3

Dinamo rămîne fără încă o vedetă: ”90% va pleca pînă la 1 septembrie!”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 05 august 2014 17:59

Dinamo pierde toate numele importante! După ce l-a vîndut pe Dragoş Grigore la Toulouse, iar Cristi Bălgrădean şi Laurenţiu Rus şi-au reziliat contractele, încă un titular e pe picior de plecare.
Impresarul lui Valentin Lazăr a dezvăluit că jucătorul său va pleca pînă la 1 septembrie din "Ştefan cel Mare". "Are o clauză de reziliere de un milion de euro şi sper ca pînă la 1 septembrie să aduc acei bani la club. Nici nu mai trebuie să discut cu echipa. În momentul în care banii intră în cont, contractul se reziliază", a spus Cristian Opria la Fanatik Show, la Look TV.

Mijlocaşul de 24 de ani nu va merge însă după Ciprian Marica şi Gabi Torje, la Konyaspor: "Nu are cum să semneze cu turcii. Eu l-am propus, dar au alt jucător pe postul lui şi ţin foarte mult la el. În schimb, am oferte din Germania şi Spania pentru Lazăr. E mai aproape de nemţi, care sînt dispuşi să ofere banii. 90% va pleca în următoarea lună".

3.000 de euro este salariul lunar al lui Valentin Lazăr la Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (55)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 14:30
Postat de terminatorul3 pe 06 August 2014, 00:57

9inamu se destrama incet dar sigur : ))))))))

se pastrama mah, nu se destrama... pastrama de oae..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 14:29
Postat de vasileschi pe 06 August 2014, 08:21

Nu se destrama , e ca si destramata ! va fi mai rau ca si la Rapid .

ce mai comentariu, domnule user... felicitari, ce le stii matale, la fix..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 14:29
Postat de sakamoto pe 06 August 2014, 10:20

Insoventii, descultii, ar pleca cu totii sarmanii, daca i-ar vrea cineva. Numai ca cei care pleaca, vin inapoi cu coada intre picioare:se spune ca n-au valoare. Cum obtin victorii militienii in campionat? Cu arbitrii. Adversarul are mereu un jucator-doi in minus pe teren. In 2002 cu Poli Timisoara au avut militienii chiar 4 PATRU jucatori mai multi decit adversarii, care au jucat cu 7 SAPTE jucatori. Si tot arbitrii-dragii de ei-au grija ca dinamu sa primeasca cel putin un 11m de meci. Valoare neicusorule, nu gluma! In Europa pescarii, boschetarii si ceilalti amatori, fara arbitri borfasi, ii fac praf pe insolventi! Desfiintarea! In liga a 5-a cu datornicii!

impusca-te si ultimele tale cuvinte sa fie : FORZA DINAMO FOR EVER !..))

Vezi toate comentariile (55)
Comentează