FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Dinamo răspunde dur declarațiilor făcute de Reghecampf și ironizează Steaua: "FCSB are un statut neclar și poate fi bănuită de fals"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2016 14:56

Astăzi, într-o conferință de presă, Reghecampf a spus că Dinamo nu poate juca sezonul viitor în cupele europene, pentru că nu a ieșit la timp din insolvență și totul ar fi un fals.

Replica celor de la Dinamo nu a întârziat să apără, iar "câinii" au răspuns dur, printr-un comunicat de presă. Formația alb-roșie spune că Steaua încalcă mai multe reguli și că are un statut neclar, după ce Becali a pierdut marca Steaua la ÎCCJ, în detrimentul Armatei.

Iată comunicatul integral al celor de la Dinamo:

"Pentru că e din ce în ce mai încrezător în şansele ca Dinamo să termine în faţa echipei lui campionatul, domnul Reghecampf încearcă să pună presiune pe Comisii şi pe Federaţie, foruri pe care deja le-a sfidat şi la actiunile naţionalei, dar şi în conflictul pe care echipa de la Piteşti îl are cu Armata.

Dacă tot pomeneşte de regulamente, ar trebui să ştie că e foarte posibil ca Dinamo să obţină licenţierea pentru Europa, având în vedere că nu încalcă regula fair-playului financiar şi nici alte reguli, ceea ce nu se poate spune şi despre FCSB, care, după procesul pierdut cu Armata la Curtea Supremă, în urma căruia i s-a cerut retrogradarea, are un statut neclar şi chiar poate fi bănuită de fals.

Cu toate astea, pe noi nu ne procupă situaţia altora, ci doar a noastră, ceea ce îi dorim şi domnului Reghecampf, care în loc să încerce să îşi rezolve problemele din ograda proprie, găseşte tot felul de vinovaţi şi ceartă pe toată lumea, de la preşedintele României, primul-ministru, primarul general şi Dinamo până la presă şi chiar până la colegii săi din conducere" comunicat Dinamo, potrivit Mediafax

Citește AICI declarația intergală a lui Reghecampf despre situația lui Dinamo

Citește AICI și ce spune Rednic pentru declarațiile lui Reghecampf

Care este situația lui Dinamo

Dinamo se află în prezent pe locul trei în Liga 1 și are șanse mari de a juca în cupele europene.

Singura problemă a lui Dinamo este faptul că echipa nu a ieșit din insolvență înainte de 31 mai 2015, data limită acceptată de UEFA, deși plătise toate datoriile. Clubul din Ștefan cel Mare a reușit să iasă din insolvență la 24 septembrie 215, din cauză că ANAF a făcut recurs, iar Tribunalul a judecat cazul prea târziu.

"Câinii" spun că ei au respectat planul de reorganizare și vor ca UEFA să le dea dreptul de a juca în cupele europene, motivând că au făcut tot ce depindea de ei.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (155)
sorin.pch
sorin.pch  •  13 Martie 2016, 09:22
Postat de 7mai1986 pe 12 Martie 2016, 19:34

Auzi,cred ca tu esti cel care face pancardele la mimamo .Ca tot la fel de corect scrii.Pt cultura ta se scrie INFORMAT nu imformat.

ma corecteaza unul care scrie *pancardele* bai capcaunle la mine e o greseala de tastare (M.N.)unul langa altul. dar tu sa distorci asa un cuvant, se scrie *pancartele* idiotule, si nu poti invoca o greseala de stastare asa cum facut eu, tu esti p....unde e *t* si unde* d *pe tastatura?! asa scrii tu, pt ca esti un p...... care se mai da si destept

e.moti.on
e.moti.on  •  12 Martie 2016, 22:32
Postat de de_pe_tarnave pe 12 Martie 2016, 19:37

Se putea? Vezi că era o dispută politică! Zi care e mai hoț: Bombo sau Băse ? Dacă tot te-ai băgat!

BANEL NICOLITA !

bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  12 Martie 2016, 22:28
Postat de 7mai1986 pe 12 Martie 2016, 19:34

Auzi,cred ca tu esti cel care face pancardele la mimamo .Ca tot la fel de corect scrii.Pt cultura ta se scrie INFORMAT nu imformat.

LOL , a folosit imformaT de la nimfo mana

Vezi toate comentariile (155)
Comentează