FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo reacționează după ce Becali a declarat că îl transferă pe Nemec: "Știm de ce vrea asta"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 11:26

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a anunțat că vrea să îl transfere pe Adam Nemec, atacantul lui Dinamo, la finalul acestui sezon.

După ce l-au vândut pe Gnohere la echipa roș-albastră, dinamoviștii nu vor să facă la fel și cu atacantul slovac de 31 de ani, care mai are contract cu Dinamo încă un an.

"Nu ne interesează oferta pentru Nemec. Nu mi-aș dori niciodată ca el să ajungă la FCSB, cum nu mi-aș dori să se mai întâmple vreodată ce-a fost cu Gnohere. Dacă va fi o ofertă bună atât pentru el, dar și pentru club, atunci să fie de afară. Nu cred că se va mai repeta un astfel de episod.

Sunt lucruri pe care patronul celor de la FCSB le spune mai tot timpul, înaintea unor meciuri importante. Dar nu trebuie uitat că finalul acestui sezon e palpitant, cu multă adrenalină.

Poate că e normal să faci anumite declarații, pentru ca jucătorii echipelor rivale să nu mai fie la fel de concentrați. Dar Nemec nu prea citește presa din România, așa că suntem calmi din acest punct de vedere", a spus Ionel Dănciulescu, managerul sportiv al lui Dinamo.

"Dau pe loc banii pentru Nemec. Imediat după ce se termină campioanatul îi dau. Discutăm atunci. Așteptăm să se termine campionatul. Îl iau mai mult pentru că Alibec e pe picior de plecare"Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
bazileon
bazileon  •  06 Mai 2017, 13:10

Becali sa faca ce vrea pe banii lui. Dar de ce gsp e atat de inhamata la cultul personalitatii sale absolut malefice, e un mister. Daca nu ar fi acolo garantii etici jurnalistice autohtone, nea Ovi (care nici macar nu-l saluta, de peste un deceniu!) si Tolo, mai ca te-ai gandi la ceva necurat. Dar cum sa poti crede ca gsp poate fi cumparata, abatuta de la proverbiala sa echidistanta, de laneabatuta-i deontologie?

chris_bu67
chris_bu67  •  06 Mai 2017, 11:42

După ce se termină campionatul,*** :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează