FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo renunţă la atacant » Nu intră în planurile lui Contra şi a primit o ofertă concretă: "Cred că ne vom înţelege"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iunie 2017 11:17

Dinamo negociază transferul lui atacantului Jeremy Bokila şi urmează să renunţe la Daniel Popa, jucător care nu intră în planurile lui Cosmin Contra.

Vârful de 22 de ani este aproape de a ajunge la FC Botoşani, moldovenii dorind să îl împrumute pentru sezonul viitor.

"Îl dorim pe Daniel Popa. Suntem în discuții pentru un împrumut pe un an de zile. Cred că ne vom înţelege", a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele celor de la FC Botoşani, la TV Digi Sport.

Daneiel Popa a jucat 11 meciuri în Liga 1, fără să fie titular şi fără să marcheze. Acesta marcat doar în Cupa Ligii, unde a reuşit 3 goluri în tot atâtea meciuri. A mai bifat 3 meciuri în Cupa României.

300.000 €este cota lui Daniel Popa, potrivit transfermarkt.de

Popa a venit la Dinamo în 2016, după un sezon excelent la Chindia Târgovişte. Pe lângă Nemec, Dinamo mai are doi atacanţi: Bawab şi Rivaldinho.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  12 Iunie 2017, 19:11

Păcat...Popa este clar peste Rivaldinho.Aduce un pic cu Andrei Cristea.

zecs93
zecs93  •  12 Iunie 2017, 17:23

Bawab va pleca in scurt timp, inseamna ca ne vom baza pe Nemec,Rivaldinho si Bokila, macar in 4-4-2 cu Bokila si Nemec in atac, ar fi ceva !!!

lobbyone
lobbyone  •  12 Iunie 2017, 16:31

asta e mai bun ca Rivaldinho . Mare pacat daca il vinde . Imprumut e ok , trebuie sa joace baiatul .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează