FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ 2-2

Dinamo s-a îndepărtat de titlu, dar Bonetti are umor: "Echipa a jucat bine" :)

Dario Bonetti
Dario Bonetti

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 03 mai 2012 00:15

Dinamo e la 5 puncte în spatele liderului CFR după 2-2 cu U Cluj, dar Dario Bonetti n-a fost dezamăgit de jocul echipei sale

"Am făcut totul ca să cîştigăm. Ştiam că jucăm împotriva unei echipe cu jucători de calitate. Am comis multe erori şi asta ne-a costat.

Sînt dezamăgit de rezultat mai mult decît de jocul în sine. Problema e la momentul actual e să recuperez 5 jucători. Ne-au lipsit jucători de bază, dar cei care au jucat azi au făcut-o bine.

Am greşit că l-am introdus pe Platini şi mi-am reparat greşeala înlocuindu-l", a spus Bonetti la Fanatik Show, pe Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
kingviking
kingviking  •  03 Mai 2012, 01:01

si ce ar fi putut sa faca bonetti in cateva etape? asteptam sezonul urmator sa vedem ce si cum, ii dam timp. Acum e ce o fi o fi, din pacate!

sundance_nr_one
sundance_nr_one  •  03 Mai 2012, 00:59

Comparatia cu mașina nu e bună . Creditorii nu au bani sa cumpere o ibiza asa ca mai bine ne-am orienta spre niste tineri cu contrate ferme si modeste . Nu are nici un sens sa dai salarii de 60- 100 de mii la niste jucatori care nu au nici energie , nici chef de alergat . Nu stiu in ce masura are Bonetti experienta si dorinta sa joace numai cu tineri .

lucianfocus
lucianfocus  •  03 Mai 2012, 00:57

ce sa faca si asta in cateva etape? cu jucatori obositi si fara chef..si mourinho daca venea tot aia era..

Vezi toate comentariile (13)
Comentează