FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo schimbă liniile! Anunţ oficial al conducerii echipei din "Ştefan cel Mare": "Mai vin jucători"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 19 ianuarie 2015 20:57

Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a confirmat informaţia publicată în exclusivitate pe GSP.ro, că Joel Thomas şi-a reziliat contractul, însă a anunţat noi transferuri în "Ştefan cel Mare".

"O să mai vină nişte jucători, noi îi aşteptăm. Trebuie să îi integrăm cît mai rapid în angrenajul echipei."

Dinamo nu a renunţat nici la aducerea lui Gicu Grozav, jucător care se află într-un litigiu cu Terek Groznîi, formaţie care l-a cumpărat de la Petrolul anul trecut.

"Situaţia e la fel. Se aşteaptă un răspuns din partea celor de la Terek. Nimic nu e clar. Din păcate pierdem şi noi, pierde şi jucătorul.

Încă sînt tatonări, dar e clar că sînt contacte între cele două părţi, aşteptăm să avem o finalitate cît mai repede", a încheiat Ionel Dănciulescu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (46)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  20 Ianuarie 2015, 05:07
Postat de galateanuldingalati pe 19 Ianuarie 2015, 21:06

"O să mai vină nişte jucători, noi îi aşteptăm. Trebuie să îi integrăm cît mai rapid în angrenajul echipei." insa din pricina conditiilor meteo nefavorabile vaporul nu a putut ridica ancora din portul Shanghai,

Se baga si soldoveanu ca chilotu in kuuuur, veziti mah de saracii tai ca nu au o chifla in stomac, la anu jucati derbyuri cu rivala voastra de o moarte FARUL FARA BEC ))))) otelar ruginit ce esti ))))))))

tazdevil
tazdevil  •  20 Ianuarie 2015, 00:54
Postat de galateanuldingalati pe 20 Ianuarie 2015, 00:52

pai altcuiva nici nu mai au cui sa ii vanda, plus ca a ramas singura echipa cu expunere la taraba centrala(in europa) si procentul poate deveni iar o suma. e ca si cum ai fi singurul ofertant la licitatie

Ofertanti mai sunt,ofertele nu sunt atractive.......:D

galateanuldingalati
galateanuldingalati  •  20 Ianuarie 2015, 00:52
Postat de tazdevil pe 20 Ianuarie 2015, 00:44

Parca,parca ai dreptate,pentru Chiriches au mai dat 500.000 doar,ce va de genul......in fine,cert e ca Steaua plateste si plateste bine,de aia toti vor sa vanda catre ei....:D

pai altcuiva nici nu mai au cui sa ii vanda, plus ca a ramas singura echipa cu expunere la taraba centrala(in europa) si procentul poate deveni iar o suma. e ca si cum ai fi singurul ofertant la licitatie

Vezi toate comentariile (46)
Comentează