FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo și-a anunțat planurile de transferuri » Mutu vrea să dea lovitura: "Sper să fac o surpriză! Nu mai transferăm ca înainte, 13-14 jucători"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 13:34

După ce s-a înțeles cu Filip Mrzljak (vezi detalii), Dinamo încearcă să mai facă două transferuri.

Adi Mutu, managerul general al "câinilor", a vorbit depre planurile lui Dinamo pentru această iarnă și despre ce jucători vrea să îi aducă antrenorului Ioan Andone.

"Trebuie să aducem jucători care într-adevăr aduc ceva în plus echipei, nu să transferăm doar pentru a transfera. Dinamo are jucători, dar trebuie să mai aducem un fundaş central, în caz de accidentări, de suspendări, de alte lucruri.

De când am venit eu, Dinamo nu face transferuri doar ca să le facă. Nu ne interesează numărul de jucători. Suntem liniştiţi și nu vom face transferuri de dragul de a le face. În ultimii ani s-au adus 13-14 jucători, au plecat alţii și nu a fost continuitate.

Vrem un număr 10, un jucător de calitate, care să goluri și aibă experienţă. Nu ne uităm la jucători care sunt în România. Căutăm în altă parte şi sper să facem o surpriză până la finalul perioadei de transferuri. 

Am putea să plătim o sumă pentru un jucător cu care sunt în negocieri. Interesul meu e să vin cu calitate, cu un plus de valoare", a spus Mutu la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  18 Ianuarie 2017, 17:37
Postat de idi53 pe 18 Ianuarie 2017, 17:28

In meciul de ieri am vazut ca avem un nr 10 in echipa si se numeste Nistor!In plus si Palic poate juca f bine cu 10!

Un ”nr. 10 ”, e un jucătorde creație cu pase filtrante, cu sut , cu dribling, lovituri libere (măcar pe poartă) ....Nistor poartă nr. 10 întradevăr dar joacă ce joacă un nr. 5 ! Aseară au fost 4-5 situații când el a întors mingea de la marginea careului în spate până la fundași !!! A dat o singură pasă în adâncime (lui Romera) ! La Dinamo, mai apropiat ca joc de rolul unui nr. 10 pare Mahlangu !

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  18 Ianuarie 2017, 22:11

speram k tircoveanu sa prinda pana la sfarsitul campionatului cel putin 3 meciuri k titular fara sa fie schimbat , p moldoveanu il vrem in lotul mare , cum la fel ii vrem inapoi in lot p costache si dima cum la fel credem k din cantonament nu trebuiau sa lipseasca krausz , l.manole , saftescu m.zamfir si mutiu !!!

zecs93
zecs93  •  18 Ianuarie 2017, 17:59

Pai mutule aduceti naiba intrade var ceva de valoare, mrzljak asta nu mi arata asa mare valoare , spui contrariu vorbelor tale, ca asteptati ceva de valoare dar aduceti tot gloabe si le mai aduceti si tarziu sa piarda cantonamentu, de la pandurii trebuia adus doar bunoza care a mai fost la noi si a confirmat, ca inchizator trb adus. Elhamed

Vezi toate comentariile (18)
Comentează