FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo și-a oprit ultimul amical » Șefii "câinilor" ar suspecta meciul de blat + reacția lui Dănciulescu

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2018 11:41

Dinamo avea azi programat, de la ora 11:00, o ultimă partidă amicală, în Cipru, cu Karmiotissa.

update 13:20

"Arbitrii nu au dat drumul la joc. Am ajuns la teren, echipați de meci, dar nu ne-au lăsat să jucăm. Terenul era impracticabil și, pentru singuranța jucătorilor, arbitrii nu au dat drumul la joc", a declarat Ionel Dănciulescu pentru GSP.RO.

Știrea inițială:

Totuși, oficialii "câinilor" au decis să anuleze partida de azi. Șefii lui Dinamo susțin că terenul era impracticabil, din cauza condițiilor meteo, dar potrivit surselor GSP.RO, altul este motivul.

Staff-ul lui Dinamo ar fi decis ca meciul să nu se joace după ce au suspectat că partida ar fi blat. Dinamoviștilor li s-a părut suspect atacantul ciproților, Kypros.

Primul amical al lu Dinamo, cu Aris Limassol, este suspectat de blat, după dezvăluirile făcute de Gazeta Sporturilor. În repriza a doua a acelui meci, lucrurile au luat o turnură ciudată. În minutul 70, un bărbat cu hanorac gri (Kyprou) a coborât din tribune şi s-a dus în spatele porţii ciprioţilor, acolo unde mai era un alt bărbat. După ce au discutat ceva, primul, cel cu hanorac, a început să vorbească febril la telefon şi s-a întors în tribună. (Detalii aici)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
fangigi
fangigi  •  25 Ianuarie 2018, 22:13
Postat de dinamo_fan pe 25 Ianuarie 2018, 12:22

eternele surse gsp. *** :))))))

Alta gogorita marca gsp!

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  25 Ianuarie 2018, 19:53

Eduard Apostol ,fecesebist cu legitimatie ,de ce nu scrii de mBApe de mMEu sau de ce nu te lasi de scris ,sportiv???????????

indolentu
indolentu  •  25 Ianuarie 2018, 16:39
Postat de Joachim Makay pe 25 Ianuarie 2018, 12:26

E UEFA pe urmele lor de aia au cancelat meciul . Stie toata Europa cum a luat Dudu ghetele de aur . Blatistii Europei .......

iote ba pentru ce s a trezit la 5 jumate ora lui cica americanuricsar ca sa ne arate iar avataru cu ratonu pe care l amincat da de fapt iar ie n goana dupa clienti

Vezi toate comentariile (20)
Comentează