FOTBAL  »  Superliga  »  COMISII

Dinamo stă după Comisii pentru a mai achiziţiona un fotbalist » Jucătorul e amînat iar

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 21 februarie 2015 09:25

Andrei Marc a mai avut încă o joi în care a aşteptat să devină cu adevărat liber de contract, la aproape două luni de la decizia Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor.

Mai trebuie să se judece speţa şi la Comisia de Recurs, iar definitivarea cazului se amînă de la o săptămînă la alta. Fostul apărător al nemţenilor, 21 de ani, a fost anunţat că joia viitoare va primi un răspuns, ce se anunţă favorabil, de-abia apoi se poate derula contractul cu Dinamo, el ajungînd deja la un acord cu "cîinii".

Ultima motivare a amînării: avocatul fotbalistului a prezentat un dosar considerat amplu, astfel că gruparea moldavă n-a avut timp să-şi pregătească pledoaria!

15 partide a bifat Andrei Marc în turul campionatului pentru Ceahlăul

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
nutiusdoc
nutiusdoc  •  22 Februarie 2015, 12:15
Postat de billy762000 pe 21 Februarie 2015, 16:16

...pai de ce Caracterul ??...ca n-a venit la Steaua ????...si la care dintre stilurile lui Chiriches faci referire ???/...la cel din Centrul Vechi, cand era pe jos sau cel de la Totenham , cand si-o ia printre craci sau o pierde pe la mijlocul terenului , lasand echipa descoperita ???

@ billy762000 ... :-) se poate spune si asa ... eu aveam in vedere iesirile din aparare cu mingea la picior, cu care chiriches sau gardos rupeau gura pe vremea cind jucau la steaua ... in ce priveste lipsa de caracter, e vorba de modul incalificabil in care acest jucator cu 'potential fabulos' (vai noua, in ce hal am ajuns ...) a inteles sa-si tradeze clubul care l-a inventat si format, intr-un moment foarte greu al existentei sale. atit si nimic mai mult. daca steaua avea nevoie de el, cu siguranta ca procedau mult mai loial, faceau o oferta clubului si nu incitau jucatorul sa fructifice o procedura administrativa ... in fine, dela dinamo nu te poti astepta la altceva, nu? :-( ...

gheorghe12345
gheorghe12345  •  21 Februarie 2015, 19:45

cred ca la comisiile din romania toti asteapta spaga de la fotbalist ca sa poata sa-si faca meseria de fotbalist

sorin.pch
sorin.pch  •  21 Februarie 2015, 18:44

unde este ma handicapatul ala care spunea pe aici ca dinamo il"fura" pe marc, ca dinamo este ajutata de comisii sa-l fure, uite "cat de ajutata" este ...:))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează