FOTBAL  »  Superliga  »  STADION DINAMO

Dinamo, tot mai aproape de a rămâne fără stadion modern: "Trebuie să decidem în 2-3 săptămâni! Suntem în criză de timp și cred că trebuie făcută o arenă mai mică"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 august 2017 12:06

Situația stadionului Dinamo este tot mai complicată. Arena din Ștefan cel Mare ar trebuie modernizată pentru EURO 2020, dar contractul dintr Nicolae Badea și CS Dinamo blochează pentru moment investiția în stadion.

Adrian Cefelan, director în cadrul Companiei Naționale de Investiții, a vorbit despre stadionul Dinamo și a spus că o decizie se va lua în 2-3 săptămâni, situația fiind una alarmantă.

"Stadioanele trebuie să fie gata în 1 martie 2020. La Dinamo sunt probleme. Întrăm în criză de timp. Acolo nu am demarat nimic. Nimeni nu se aştepta să fie problemele astea cu Dinamo. Chiar nu ne-am gândit că ar putea să fie ceva în neregulă.

Părerea mea e că la următoarea şedinţă a Comitetului Interministerial, peste două sau trei săptămâni, ar trebui luată o decizie. Din punctul meu de vedere, fiind foarte târziu, ar trebui făcut un stadion care să fie mai mic. Există o cerere pentru refacerea stadionului Sportul. Stadionul Cotroceni, fiind în administrarea BNR, nu poate fi finanţat prin CNI", a spus Cefelan pentru ProSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
bakunin
bakunin  •  06 August 2017, 17:48
Postat de sexilian pe 06 August 2017, 15:59

daca pripasii insemna steaua tu esti ***,steaua e la cimitir,la eroii sovietici pe pietrele funerare ia informatia si cu un falos ANDONE,putinar narod.....

Vezi daca nu te-ai adapostit de canicula? incurci borcanele, echipa din giulesti-sarbi e cea careia i se canta "Vesnica pomenire"

bakunin
bakunin  •  06 August 2017, 17:44
Postat de sexilian pe 06 August 2017, 15:59

daca pripasii insemna steaua tu esti ***,steaua e la cimitir,la eroii sovietici pe pietrele funerare ia informatia si cu un falos ANDONE,putinar narod.....

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  06 August 2017, 17:42

nu trebuie sa mire pe nimeni. toata suprafata romaniei, solul, subsolul si spatiul aerian, apartine statului, care pana una alta inseamna psd. alias pfc - partidul feudalist camorian. asadar, cand privim stadionul Dinamo pe viu, trebuie sa exclamam : ce mirare ca (mai) esti, ce mall-uri o sa fac din tine ! candva o sa admiram Dinamo din poze, cum admiram fostele arene Podul Venus (de pe Splai-Eroilor, al celui mai mare club romanesc de pana la comunisti, Venus Bucuresti, de 8 ori campioana a Romaniei), Romcomit (unde au jucat Romcomit si Juventus Bucuresti in anii 20-30, stadionul pe care s-a jucat prima data in nocturna in Romania), ONEF-ANEF-Republicii (unde se afla actuala arena de .. circ - Casa Poporului, mai precis .. garajele Camerei Deputatilor), Unirea (al lui Unirea Tricolor si Titus Ozon din Obor), Voievod Mihai (al Olympiei, si mai tarziu al lui Carmen Bucuresti), Belvedere (actual Sportul), si cate alte arene legendare ale Capitalei...

Vezi toate comentariile (46)
Comentează