FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, 1 MAI, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Dinamo, victima preferată a căpitanului Stelei! Cifre fantastice pentru Alibec în fața marii rivale! Scorul pe care mizează diseară

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2017 09:30

Denis Alibec traversează un moment fantastic al carierei și este omul în care steliștii își pun toate speranțele pentru meciul de diseară. 

Cu 9 goluri în poarta celor de la Dinamo în 14 meciuri, atacantul transferat pe 2 milioane de euro de la Astra a marcat deja pentru FCSB în poarta marii rivale, deși are doar două meciuri jucate împotriva acesteia. 

Fotbalistul născut la Mangalia a reușit și un hattrick în poarta lui Dinamo, într-o victorie a Astrei de pe Arena Națională, scor 4-1. 

"O să câștigăm cu 2-0 și le promit tuturor suporterilor steliști că nu-i vom dezamăgi în acest meci cu Dinamo! Suntem foarte fericiți că fanii sunt alături de noi, iar după ultima etapă vom sărbători pe străzi titlul de campioni", a zis Alibec. 

Dinamo - FCSB este azi, de la 20:30, în direct la TV Digi, Dolce, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO. 

5,50 este cotacaselor de pariuri că Denis va deschide scorul în această seară pe Arena Națională și 11,50 că acesta va reuși o "dublă"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează