FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo vrea să dea lovitura pe piața transferurilor! Un superportar dorit în trecut de Steaua este pe lista lui Andone

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2016 13:35

După despărțirea de Cerniauskas, Dinamo caută doi portari pentru a-i transfera cât mai repede.

Pe lista lui Ioan Andone este Mario Felgueiras, fostul portar al celor de la CFR Cluj. Cei doi au lucrat împreună, iar tehnicianul lui Dinamo vrea să îl aducă la formația alb-roșie.

Portarul portughez de 29 de ani este legitimat la Pacos Ferreira și mai are un contract încă un an. Totuși, Felgueiras nu ar refuza să revină în Liga 1, dacă primește o ofertă interesantă.

"Eu mai am un an de contract cu Pacos. Dacă o echipă mă vrea, trebuie ori ca eu să mă înțeleg cu Pacos și să plec liber, ori să se plătească bani pentru mine. Aș vrea să revin în Liga 1, dar nu depinde doar de mine. Contează ce echipă din România mă vrea și ce spune Pacos.

Acum nu pot vorbi despre un transfer, dar vom vedea. Banii nu sunt așa importanți. Vreau să fie un proiect bun și un club liniștit. Aș vrea să mă lupt pentru câștigarea campionatului și să pot juca în Europa League sau Champions League", a spus Felgueiras la DolceSport.

1.000.000 €este cota lui Felgueiras, potrivit transfermarkt.de

Revenit după o perioadă dificilă petrecută în Turcia și după o accidentare, Felgueiras nu bifat niciun meci în acest sezon din Portugalia, unde joacă din februarie. De-a lungul timpului, Steaua s-a interesat de mai multe ori de transferul acestuia, dar mutarea nu s-a realizat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
chris_bu67
chris_bu67  •  03 Iunie 2016, 16:55

E curios că e adventist și se dă investitor la fotbal,vai de noi!Asta cu Felgueiras e un vis,nu vine ăla aici la ce salar îi dă ereticul de Ionuț !

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  03 Iunie 2016, 15:51

*** cu felgueiras al vostru cu tot .pai dect sa-l ia p asta asa mai bn ia direct din portugalia p altii care sant in bulan : gottardi , i.stefanovic , welington , gideao sau d c nu p jesus fernandez !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  03 Iunie 2016, 12:45

Aventistul aduce jucatori care au confirmat :))))))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează