FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dinamo Zagreb l-a ratat, Steaua stă la pîndă! Un fost internaţional român anunţă: "Nu mai vreau să stau aici"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 27 decembrie 2014 12:22

Alexandru Măţel (25 de ani) a jucat ultimul meci oficial în luna mai, în finala Cupei României cu Steaua, cîştigată de Astra. 
În acest sezon nu a bifat nici un un minut şi de 6 luni stă, aşteptînd un transfer care să-l readucă în atenţia selecţionerului.

Deşi Astra a rămas fără Pliatsikas, plecat în armată, Măţel nu doreşte să mai rămînă şi ar putea fi redeveni o ţintă pentru Steaua, mai ales că transferul la Dinamo Zagreb a picat.

"Dacă nu a fost să se facă în 6 luni de zile, normal că n-o să se mai facă. Aş vrea să plec, nu-mi doresc să mai stau aici", a spus Măţel la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
manty_one
manty_one  •  27 Decembrie 2014, 18:28

in vara va deveni jucator liber si poate semna cu oricine,ar fi fraier sa se inteleaga cu Astra acum..mai ales ca si acolo sunt probleme,Matel are calitate si oriunde se va duce din vara are timp sa se puna la pct cu pregatirea plus ca va lua bani frumosi la semnatura!!

strazi1
strazi1  •  27 Decembrie 2014, 15:26

e un pas inapoi pentru el daca vine la steaua, e concurenta prea mare pe posturile de fundas, el nu mai este activ de 6 luni....sincer merita platit pe el 300 k si juma' dintr-un viitor transfer, baiatul e bun,peste medie,insa nu l-a vazut nimeni in ce faorma este momentan...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Decembrie 2014, 15:06

Intrebarile ar fi : Daca Matel vine in Ghencea, cat ii trebuie sa ajunga in forma dupa 6 luni pe bara si daca poate sa onoreze suma ceruta de Astra 1,5 mil !?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close