FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - DINAMO 3-2

Dinamoviştii acuză arbitrajul după prima înfrîngere din acest sezon

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 septembrie 2014 23:13

Dorin Mateuţ, antrenorul secund al lui Dinamo şi omul care a stat pe banca tehnică a "cîinilor" a acuzat arbitrajul lui Marius Feşnic după înfrîngerea în faţa Botoşaniului, 2-3.

"Am trăit partida la intensitate maximă, ştiam că va fi un meci foarte greu. Din păcate în repriza a doua arbitrul a scăpat meciul din mînă. Cred că am avut şi penalty la Grecu şi la Elton. În ultimele minute băieţii erau epuizaţi.

Sperăm ca cei care sînt în măsură să judece arbitrajul, să judece. Am reuşit în 8 oameni să egalăm, dar efortul pe care l-au depus jucătorii s-a văzut la final. E păcat ca un arbitru să strice un meci în care băieţii aleargă 90 de minute", a spus Mateuţ la Look tv.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
bamse1901
bamse1901  •  15 Septembrie 2014, 13:22
Postat de vasy86le pe 15 Septembrie 2014, 08:05

Nu e o infrangere rusinoasa, o infrangere in 8 oameni nu are cum sa fie rusinoasa, Dinamo a marcat in 8 oameni, daca gestionau mai bine finalul Dinamo putea pleca cu 3 puncte de la Botosani, Dinamo a avut golul de 3-2 , daca marca la faza aia jocul se inchidea, dar nu a fost sa fie, Dinamo a fost surprinsa pe contraatac si asa au pierdut meciul.Fai si Barboianu ar trebui dati afara, nu faultezi de idiot stiind ca ai un galben, sau poate acei 2 jucatori au primit o prima speciala de la finantatorul Botosaniului.

cum sa nu fie rusinoasa cand fotbalisti in prag de retragere alearga mai mult decat tinerii de 20 de ani, dar care vor sa mearga in afara?haide sa fim seriosi ca multi sunt umflati. niciodata nu l-am vazut pe Buia care mi-a lasat impresii bune la niste executii din pauza unui meci din cauza lesinatului de Rotariu. ce naiba cand te bat niste mosi cum ai vrea sa fi o mandrie nationala banuiesc daca nu rusine

bamse1901
bamse1901  •  15 Septembrie 2014, 09:42

cine a alergat mai Mateo? Rotariu vesnicul obosit care nu cred ca a mers 2 km? Matei care nu va ajunge niciodata fotbalist? in afara de Gavrila care vrea sa se afirme si Alexe care nu poate mai mult dupa atata timp stat pe tusa sunt niste jaloane care se cred fotbalisti. ghete imi iau si eu dar nu sunt fotbalist. draga Mateutz, cred ca daca intrai pe teren faceai mai multe ca ei

baddog26
baddog26  •  15 Septembrie 2014, 09:01
Postat de dtdr pe 15 Septembrie 2014, 08:58

Este stiut ca atunci cand dinamo pierde arbitri-s de vina. Au trecut acele vremuri cand arbitrii care-i fluerau CORECT si dinamo pierdea aveau mari necazuri !

A fost o faza la care daca nu se dadea penalty era la fel de corect ca si cum s.a dat, a avut acoperire regulamentara.Buba mare pentru dinamovisti e ca ei se dau rotunzi insa echipa lor nu e cu mult peste ce are Rapidul in acest moment.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează