FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dinamoviștii au găsit motivul pentru care Marica a trădat "haita": "Simte că poate lua titlul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 19:23

Ioan Andone a vorbit despre transferul lui Ciprian Marica la Steaua și consideră că jucătorul a luat această decizie pentru că-și dorește un titlu de campion.

"A ales echipa unde simte că poate să ia titlul. Fiecare jucător își dorește ceva. El întotdeauna a zis că e dinamovist, că îl interesează situația clubului. Dar vom vedea în viitor dacă a făcut bine sau nu că a mers la Steaua.

Eu nu cred că Rednic nu și l-ar fi dorit pe Marica. Pregătire fizică se face bine acum și în lumea arabă, nu numai la Steaua", a spus Andone la Dolce Sport.

Ioan Andone a scris istorie în tricoul lui Dinamo ca jucător între anii 1983-1990 și ca antrenor în două rînduri, între sezoanele 2003-2005 și 2010-2011. În prezent o pregătește pe Aktobe.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
gicab
gicab  •  24 Ianuarie 2016, 08:37

Cornutele fcsebiste

englezu
englezu  •  24 Ianuarie 2016, 06:51

" Manastire intr-un picior, ghici ciuperca ce-i ? " Cititi lotul lui Dinamo si comparati-l cu cel al Stelei si veti intelege cine se va clasa mai bine - chiar pe locul I ! - si atunci veti intelege de ce Marica a ales echipa lui Jiji-***. Jucatorii de valoare aleg ei unde sa mearga, iar gloria si banii sunt pe primul loc ! Viata de fotbalist e scurta si e bine sa isi asigure viitorul. Cati mari fotbalisti nu au sfarsit rau din cauza ca nu au fost prevazatori ? Marica, vrea nu vrea, va ramane dinamovist ! Hai Dinamo !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  24 Ianuarie 2016, 02:20

marica eesti o rusine, un tradator ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează