FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 2-2

Dinamoviștii, deranjați de publicul ostil de la Severin: "Nu e în regulă când rivalitatea trece la nivel de ură"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 septembrie 2017 22:40

Paul Anton, mijlocașul celor de la Dinamo, a fost scos din sărite de suporterii craioveni, care i-au înjurat pe "câini" pe tot parcursul meciului de la Severin, încheiat 2-2. 

"E normal să-și încurajeze echipa, dar nu e normal să fim înjurați așa. Nu știu dacă atunci când vin la București sunt înjurați așa cum pățim noi aici. Această rivalitate trece la nivel de ură, nu cred că e frumos. Nu cred că oltenii au parte de această ospitalitate când vin la București", a spus Anton la Look TV.

El s-a referit și la subiectul Contra la națională: 

"Noi avem nevoie de Contra, dar dacă e să plece, asta e, ar fi un pas înainte pentru el".

Puștiul Valentin Costache a vorbit și el despre remiza de la Craiova, declarându-se vinovat pentru faza la care a fost eliminat în prelungirile primei reprize. 

"Suntem dezamăgiți, am condus cu 2-0, dar ne-au întors la fel ca data trecută și am ratat victoria. Asta e, trebuie să mergem înainte.

Am fost lovit de Zlatinski și de Bancu la acea primă fază. S-a văzut tinerețea când am luat roșu, lipsa de experiență, îmi pare rău. Ușor-ușor trebuie să cresc, colegii m-au încurajat după această eliminare. 

Nu știu nimic de o plecare a antrenorului, noi trebuie să ne vedem de jocul nostru. Contra are o dăruire incredibilă, ne e drag de el, ne place cum antrenează, dar oricine și-ar dori să antrenze echipa națională. Decizia e la el, vom vedea ce se va întâmpla", a spus și Costache, la Look TV.

Citește AICI cronica partidei CSU Craiova - Dinamo 2-2

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
orlick
orlick  •  17 Septembrie 2017, 14:29

Suporterii dinamovisti arunca in jucatori cu petarde, fumigene si obiecte contondente, navalesc pe teren si injura ca birjarii, dar toata presa ii cocoloseste si nu ii scoate din "minunata galerie", "cei mai frumosi fani" etc. Daca ii comparam cu derbedeii din PCH, suporterii olteni au fost niste ingerasi.

1425838917717550
John Milne  •  17 Septembrie 2017, 14:07

Nu-i sufera nimeni pe pesedistii evazionisti .

redbuldog
redbuldog  •  17 Septembrie 2017, 13:03

Dah,pai daca prazari si-au luat lumea-n cap,trebuie sa-le cam rupem piciorele in groapa...!Va asteptam in retur cu pitorescul,, ***."!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează