FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviștii exultă după transferul realizat la cererea lui Bratu: "Are calități extraordinare" » Prima reacție a fotbalistului

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 martie 2018 10:54

Dinamo l-a transferat pe fundașul central român Marco Ehmann, 17 ani, care în trecut a evoluat și pentru Borussia Dortmund.

Fundașul a postat pe contul de Instagram un mesaj după ce a semnat contractul cu echipa alb-roșie.

"Sunt încântat că am semnat primul meu contract profesionist cu Dinamo. Este o onoare. În același timp este o obligație pentru acest club să meargă în față. Vreau să mulțumesc, familiei, consultanților și prietenilor care m-au încurajat.

Voi fi prezentat și gata de joc când va veni permisiul de muncă de la UEFA", a scris Ehmann pe contul de Instagram.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al celor de la Dinamo, l-a lăudat pe fundașul care va împlini 18 ani în august. Jucătorul a fost adus la insistențele lui Florin Bratu.

"Marco este un jucător pe care Florin îl cunoaște mult mai bine și pe care l-a avut la lotul național de juniori. El are și o selecție pentru naționala Germaniei, dar nu și pentru România. A semnat noul contract, dar nu pot spune acum când îl vom vedea și pe teren într-un meci oficial.

Este fundaș central, dar poate juca și pe benzi și la mijloc. E un fotbalist polivalent. Este destul de înalt și bine legat. Mi se pare mai mobil decât Nedelcearu. E un jucător cu calități extraordinare, e de viitor.

Băiatul provine dintr-o famile cu origini românești, dar înțelege foarte puțin limba română, așa că ne descurcăm în engleză. Dar poate fi eligibil pentru a juca în naționala României. Vor mai fi anumite teste zilele viitoare pentru a vedea exact unde se află din punct de vedere al pregătirii, dar Florin va decide când îl va folosi. Dar are gabarit, e cerebral pentru vârsta lui și este de mare viitor", a spus Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

Citește și: Primul transfer făcut de Marius Niculae la Dinamo » Atac direct la șefii clubului: "M-am săturat!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
chris_bu67
chris_bu67  •  09 Martie 2018, 17:05
Postat de John Milne pe 09 Martie 2018, 14:32

O fi vazut saracul copil ghiveciul?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deva1
deva1  •  09 Martie 2018, 16:48

Sunt contrariat de ce Danciulescu vorbeste ca vor urma alte teste fizice pt jucatorul german, atat timp cat staful care i-a pregatit fizic pe jucatori mai este in functie !?Danciulescu si tot stafful trebuie sa plece.Jucatorii dinamovisti aratau fizic jalnic....Ce tupeu!

1425838917717550
John Milne  •  09 Martie 2018, 14:32

O fi vazut saracul copil ghiveciul?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează