FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 4-0

Dinamoviștii, frustrați după înfrângerea cu Gaz Metan: "Am fost umiliți. Le cerem scuze fanilor"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2016 22:38

Gaz Metan a umilit-o pe Dinamo la Mediaș, scor 4-0, și jucătorii lui Ioan Andone au ieșit după meci și le-au cerut scuze propriilor suporteri.

"Azi a fost o umilință. Nu știu ce s-a întâmplat cu noi. Cei de la Gaz Metan știu că nu și-au primit banii, sunt in insolvență, dar uite că ne-au umilit. Îi felicit pentru victorie", a declarat căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor, la TV Dolce Sport.

Vali Lazăr a fost și el fără reacție și le-a cerut scuze suporterilor: "Nu mai am cuvinte. E greu. Ne cerem scuze tuturor dinamoviștilor. Ne pare rău că am pierdut de o asemenea manieră. Fotbalul e frumos că într-un meci câștigi cu 3-1 după ce revii de la 0-1, iar acum pierzi cu 0-4".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
khal_37
khal_37  •  06 Decembrie 2016, 11:15
Postat de corsair83 pe 06 Decembrie 2016, 08:24

Nu mai fi taranoi Steaua cu noi a jucat vai mama ei..da a fost acel penalty, dar apoi a avut multe minute la dispozitie sa-si arate valoarea si sa intoarca meciul. Nu te poti lega de o faza cand echipa ta nu joaca nimic. La fel si noi cu Gaz, a fost un penalty inventat de Tudor 1-0 pt Gaz, dar nu ne-a oprit nimeni sa jucam fotbal a 2-a repriza

La 0-2 alta era soarta meciului stai linistit. Hotogan a avut grija de asta.Voi sa fiti sanatosi si sa va bucurati de aceasta noua hotia dar nu uitati....in viata totul se plateste.

jony1973
jony1973  •  06 Decembrie 2016, 09:15

Nu avem antrenor. Andone nu reuseste sa-i invete sa paseze. Echipele antrenate de el nu au posesie si incearca sa joace numai contraatac. In schimb il foloseste pe Nistor mereu desi da multe pase la adversar. Italianul este foarte lent si rigid, nu departe de Romera. Andone nu vede nimic, eu am obs de la primul meci al lui Cecareli

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  06 Decembrie 2016, 08:26

Asta este....capul sus. Bravo pentru declaratiile de bun simt. !!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează