FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviștii i-au pregătit înlocuitor lui Contra » Cine poate ajunge pe banca lui Dinamo dacă "Guriță" pleacă la națională

Articol de - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 18:21

FRF așteaptă un răspuns de la Dan Petrescu în ceea ce privește postul de selecționer, însă "Bursucul" pare tentat să decline oferta. Astfel, următorul pe lista Federației e Cosmin Contra.

Dinamoviștii sunt pregătiți ca în orice moment să rămână fără antrenor, Contra având o clauză de 60.000 de euro. Până în acest moment, FRF nu a contactat nici clubul din Ștefan cel Mare, nici pe Contra.

Cu toate acestea, oficialii "câinilor" au pregătit deja numele înlocuitorului lui Contra. Dinamo vrea să-l înlocuiască pe ”Guriță” cu Vasile Miriuță (Concordia Chiajna) sau Claudiu Niculescu (FC Voluntari). Singura problemă o reprezintă rezilierea contractelor acestora. Așadar, cine își va rezilia primul înțelegerea cu clubul la care activează are prima șansă să o conducă pe Dinamo.

Citește și: Vehiculat puternic drept viitor selecționer, Contra a dezvăluit cu ce se ocupă: "Urmăresc ultimul meci"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
dvd1
dvd1  •  14 Septembrie 2017, 02:48

Contra nu e antrenor asta e clar. Nici pe maidan nu e bun sa antreneze. Sa vedeti acum infringeri pt nationala. Desfiintati Dinamo ca sa se termine odata cu acest circ

zecs93
zecs93  •  14 Septembrie 2017, 00:12

Contra a semnat de ceva ore cu Federatia din surse sigure, se pare ca Stoichita si Burleanu nu l-au convins pe Dan Petrescu sa lase CFR-ul, chiar sau dus pana la cluj dupa el dar nu l-au convins altfel ca Cosmin Contra a semnat acum cateva ore cu federatia dar zice ca nu la contactat nimeni pentru ca e profesionist si vrea sa-si termine mandatu la Dinamo profesionist cu un ultim meci la Turnu Severin contra lui CSU CRAIOVA si sa nu-i sperie pe jucatori !! Multumim Cosmin Contra, ai fost dupa Rednic din 2007 cel mai bun, speram sa vina Miriuta !!!

planetfun
planetfun  •  13 Septembrie 2017, 22:39
Postat de fangigi pe 13 Septembrie 2017, 21:01

Voi sunteti asa de siguri ca Mogosoaia prinde playofful? Cu zugravul tehnician?HEHE!

zugravul ala care v-a scos in semifinala ... de l-a trimis pe ionita unu la spania :)))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează