FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dinamoviștii nu-i duc lipsa lui Gnohere, dar au un regret: "Trebuia dat în vară, aduceam atacant brazilian"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 21:08

Ioan Andone a declarat că unicul regret în ceea ce privește transferul lui Harlem Gnohere la Steaua îl reprezintă faptul că atacantul nu a plecat de vara trecută.

Antrenorul dinamovist susține că Gnohere nu mai era cu gândul la Dinamo și crede că ar fi putut aduce în locul său în vară un atacant brazilian.

"Am avut o discuție cu Gnohere și mi-a spus că o să înceapă să se pregătească altfel. Dar el nu mai avea chef de Dinamo. În vară am zis: «sunt de acord să îl vindeți, dar nu la Steaua». Acum cred că era mai bine să îl dăm. Cu banii ăia luam un atacant din Brazilia", a spus Andone la TV Digi Sport. 

Pentru transferul lui Gnohere, Steaua le-a plătit celor de la Dinamo suma de 250.000 de euro. Atacantul de 28 de ani mai avea contract cu "câinii" până la finalul acestui sezon.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
corsair83
corsair83  •  17 Ianuarie 2017, 12:55

Andone ori se face ori e ***. Nici pana acum nu si-a dat seama ca Negoita oricat ar vinde din lot nu da bani pe transferuri, nici macar 100.000? A luat 700.000 pe Mevlya in vara, nu putea sa rupa de acolo macar un 200.000 sa cumpere un jucator? La Dinamo se cauta jucatori liberi cu salar mic pe care sa-i vanda ulterior chiar si cu 100.000. Asta-i strategia marelui conducator. Jucam turneele de pragatire cu 2 atacanti in lot.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  17 Ianuarie 2017, 10:56

noi , suporterii nu intelegem dc moldoveanu nu este in lot !!! ok nu-l agreezi dar mai vrem un atacant !!! dc nu se incearca aducerea lui mudathir careca s-au a lui preslav yordanov caci se c-am poate acum !!! daca nu-ti plac nici astia atunci incearca cu juan agudelo s-au cu anthony jakson-hamel !!! totusi noi il vrem inapoi p moldoveanu ba ando si vrem sa stim c se intampla cu buia !!!

sadiku
sadiku  •  16 Ianuarie 2017, 23:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează