FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO-FCSB 2-2

Dinamoviștii nu-și revin după egalul cu FCSB » Declarație incredibilă a unui titular: "Am fost șocat când am văzut ce greșeli s-au făcut"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 februarie 2018 20:17

Ivan Pesici, 25 de ani, croatul celor de la Dinamo, a vorbit despre partida decisivă cu Astra de mâine, dar a mărturisit și că e încă sub șocul remizei cu FCSB, 2-2: "Am fost șocat să văd ce greșeli am făcut".

"E cel mai important meci, dar situaţia e clară, dacă vom câştiga ne calificăm în play-off. Avem nevoie să facem un meci mare. Va fi un joc greu, dar suntem pregătiţi. Sper să înscriu şi să câştigăm. Trebuie să dăm totul.

M-am uitat la reluarea derby-ului toată ziua de după meci, în special la ultimele 10 minute, și m-am întrebat ce s-a întâmplat. Am fost un pic şocat după meciul cu FCSB, când am revăzut greşelile care s-au făcut.

Am arătat că putem să ținem piept echipelor puternice. Așa trebuie să jucăm în toate meciurile. Dacă vom juca la fel ca în primele 80 de minute din meciul cu Steaua, ne vom califica în play-off!", a declarat Pesici la conferința de presă de azi.

68 de minute
a jucat Pesici, marcatorul primului gol, în derby-ul cu FCSB. Dinamoviștii au fost egalați în ultimele 5 minute ale partidei

"Trebuie să câștigăm indiferent de adversari"

"Sperăm ca mâine să facem un meci foarte bun şi să ne calificăm în play-off. Am citit declaraţiile celor de la Astra, dar noi ne vedem de treaba noastră şi mâine trebuie să câștigăm indiferent de adversarii care vor fi pe teren.

Îmi doresc foarte mult să fim în play-off, sunt optimist. Nu cred că mai avem nevoie de o motivație în plus pentru a fi în play-off", a spus și fundașul Mihai Popescu.

Vezi șiMiriuță își avertizează jucătorii înainte de meciul cu Astra: "Nu vă lăsați adormiți!" » Vești proaste despre Adam Nemec: când va reveni slovacul pe teren

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  24 Februarie 2018, 08:32
Postat de Costel Pisleaga pe 23 Februarie 2018, 23:49

PENEDO(mutiu) - NICA(corbu) , MARIC , POPESCU , V.OLTEANU - DUDEA , NISTOR - PESIC , MOLDOVEANU , SALOMAO - POPA !!!

Asta-i echipa cu care FCD 1948 SA merge in playout, da?

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  23 Februarie 2018, 23:49

PENEDO(mutiu) - NICA(corbu) , MARIC , POPESCU , V.OLTEANU - DUDEA , NISTOR - PESIC , MOLDOVEANU , SALOMAO - POPA !!!

valyomanyd
valyomanyd  •  23 Februarie 2018, 21:46
Postat de Stefan Anghel pe 23 Februarie 2018, 21:40

Sport.Ro 22 11 2017 14:42 Februarie rosu pentru Steaua! Program infernal pentru echipa lui Dica: derby-uri cu Dinamo si CFR, plus dubla cu Lazio...Inca n-am vazut caine care sa stie sa citeasca.Sa gandeasca IOC ! STEAUA IE NUMA UNA,IA ZI TU MAI TORJE CA AI VOCE DE SOPRANA !!!

Deci, te citez ce ai..... citat :))....”Program infernal pentru echipa lui Dică , derby-uri cu DINAMO și Cfr ” Ești incredibil de PROST dacă dupa ce postezi așa ceva întrebi cu cine joacă DINAMO ! :))))))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează