FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Dinamoviştii plâng după Andone: "E o supărare când se schimbă antrenorul"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2017 22:34

Sergiu Hanca a marcat golul victoriei pentru Dinamo în disputa cu FC Botoşani (1-0) şi a vorbit despre impactul pe care l-a avut schimbarea antrenorului pe banca dinamoviştilor.

"În cele câteva zile în care am lucrat cu noul antrenor, a încercat să ne dea mai multă agresivitate. Este o supărare când se schimbă antrenorul, pentru că munceşti foarte mult alături de omul respectiv, dar acesta este fotbalul.

Nu ne interesează dacă Steaua pierde la Mediaş, not trebuie să câştigăm la Craiova. Dacă vom câştiga împotriva Craiovei, cred că suntem 90% în play-off. E mai bine pe Arena Naţională, terenul este mai bun pe Arena Naţională şi ne aşteptăm la 20.000 de suporteri la meci", a spus Hanca la TV Digi Sport.

La meciul cu Botoşani, Dinamo a fost suţinută de aproximativ 5.000 de fani.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Februarie 2017, 11:06

Plang dinamovistii? Pai, aruncati-le batista. Sau... prosopul. Dupa ce rateaza celel trei obiective trambitate...

ray51
ray51  •  22 Februarie 2017, 09:00

"Nu ne interesează dacă Steaua pierde la Mediaş" declara micutul, ba ar trebui sa va intereseze. Si destul de mult, pentru ca in meciul cu Craiova aveti sanse mici de-a castiga. Multescu si-a luat destule bobarnace dupa meciul pierdut cu FCSB.

cobra_z
cobra_z  •  22 Februarie 2017, 08:46
Postat de jony1973 pe 22 Februarie 2017, 06:39

Andone nu stie decat contraatac. Nu a lucrat aproape deloc jocul de atac pozitional, prin pase scurte repetate. Sa vedem ce poate face si Contra. Poate antreneaza el jocul de pase punand jucatorii sa joace 11-11 pe doar jumatate de teren (50 m), invatandu-i astfel sa paseze mai repede in criza de spatiu si timp.

glumesti cred...am avut posesie si cu viitorul si cu chiajna, dar daca ei marcheaza din 2 suturi pe poarta din 2 pe meci inseamna ca e vb si de noroc...te referi poate doar la jocurile cu fcsb unde chiar si acolo am stat mult mai bine decat anii trecuti (chiar decat si cu rednic) la posesie in jumatatea adversa...dar deh...e plina lumea de nemultumiti...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează