FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA 2-1

Dinamoviștii recunosc după al doilea succes consecutiv în Liga 1: "Atmosfera era tensionată la Săftica" » Porecla primită de Contra: "Așa i se spune acum"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 februarie 2017 23:28

Dan Nistor ezită să spună foarte multe lucruri după victoria cu CS U Craiova, scor 2-1, asta pentru că Dinamo nu este încă sigură de calificarea în play-off. 

"Câinii" speră  într-un rezultat bun și cu Pandurii, dar până atunci au meciul cu Steaua. 

"Nu suntem calificați, mai sunt meciuri, mai avem de așteptat. Vom avea un meci foarte greu la Severin. Dacă jocul rezultatelor ne va ajuta, ne vom califica.

Nu suntem la mâna nimănui, trebuie să ne facem jocul, la fel ca și azi. La 2-0 puteam să închidem meciul. Suntem bucuroși că am câștigat și ne apropiem de play-off", a zis Nistor.

...despre galerie: "Fanii au arătat că sunt cea mai tare galerie din Europa. E frumos când joci la o echipă așa mare. Sper să ne susțină și cu Steaua și îi așteptăm la Severin"

...despre Contra: "I se spune « Cholo» Simeone. Ne bucurăm și sperăm să avem rezultate bune împreună"

...despre meciul cu Steaua: "Dacă vom juca miercuri, cu Steaua, ca azi, ne vom califica"

Și Claudiu Bumba a vorbit despre situația de la echipă: "Mergem la Pandurii să câștigăm, e ultima șansă a noastră. Trebuie să luăm trei puncte. Au venit bine aceste victorii, înainte de Steaua. Atmosfera era tensionată la Săftica. Sper ca victoriile să aducă victorii.

Pentru noi a fost important să ne facem treaba, ce se va întâmpla cu celelalte echipe vom vedea. Eu sper să batem la Pandurii și să ne calificăm în play-off.

De când a venit la Dinamo, Contra a încercat să vorbească cu fiecare jucător, să ne transmită ce își dorește în teren. E un tip apropiat de vârstă de noi și asta ne ajută mult".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
corectu
corectu  •  26 Februarie 2017, 08:14

In campionatul trecut galeria dinamovista le cerea jucatorilor sa dea meciul Astrei ,pentru ca acestia sa treaca in clasament de Steaua.Ei s-au conformat si Dinamo-Astra 1-4.In etapa I a acestui campionat Astra-Dinamo 1-4(!!!).”Serviciul”a fost platit.Nu va speriati,Steaua nu va proceda la fel cu Gazul. E un circar.Limbajul non verbal folosit e uneori PENIBIL.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează