FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviștii se gândesc că o pot elimina pe AC Milan în Europa League: "Ar fi un meci de care pe care"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 mai 2017 11:12

După ce terminat sezonul pe locul 3, Dinamo va juca din nou în cupele europene, fiind calificată preliminariile Europa League.

În turul III, echipa alb-roșie ar putea da de AC Milan, dar "câinii" cred ca ar putea lupta de la egal la egal cu formația alb-roșie.

"Mie îmi place Milan. De ce nu? Va fi un meci de care pe care. Nu-i vreau niciun rău lui Cosmin Contra. Milan o echipă puternică și e o ocazie foarte bună pentru Dinamo, dacă echipa va face și 3-4 transferuri.

Milan nu trece într-o perioadă fantastică. Trebuie să ne gândim și la acest aspect. E bine să te lupți cu cei puternici. Eu așa văd lucrurile", a spus Florin Bratu, antrenor Dinamo u19, la TV Digi Sport.

"Nefiind cap de serie, e normal să întâlnești adversari destul de puternici. Dacă e să analizăm, ne-ar prinde mai bine un meci cu Maritimo Funchal. Vom vedea ce va fi", a declarat și Ionel Dănciulescu, manager sportiv Dinamo.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (44)
cneius
cneius  •  24 Mai 2017, 20:13

Pe Milan ii poate elimina...numai sa nu dea peste vreo echipa albaneza sau islandeza...

satyricon
satyricon  •  24 Mai 2017, 17:57

:))))))))))))))))))))))))))Sa-i spuna cineva lui Bratu ca in cupele europene nu vor fi arbitrati de Hoțugan, pardon Hațegan.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  24 Mai 2017, 14:37

Lasand gluma la o parte sper ca toate echipele noastre sa aiba noroc la tragerea la sorti. Pe Milan sa ne-o dorim prin fazele superioare, totusi.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează