FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviştii se tem de un dezastru: "Ne facem bagajele şi plecăm cu toţii"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 23:05

Dinamo încearcă din răsputeri să prindă play-off-ul, iar un eventual insucces îi pune pe gânduri pe dinamovişti. "Să ne facem bagajele şi să plecăm dacă nu vom reuşi asta", e ordinul dictat de tehnicianul Miriuţă. 

"Dacă ratăm play-off-ul, să plecăm cu toţii! Să ne facem bagajele şi să plecăm! Am venit cu sufletul la Dinamo şi îmi doresc ă rămân aici cât mai mult", a spus Miriuţă, la Pro X. 

Dinamo se află în prezent pe locul 7 în Liga 1. "Câinii" au 33 de puncte, iar o eventuală victorie în meciul de luni de la Timişoara le-ar asigura acestora un loc de play-off la finalul anului.

Vezi şi:  Dinamo pregăteşte o campanie masivă de transferuri! Miriuţă a spus tot: "Urmărim jucători din campionat şi din străinătate" + Tehnicianul a identificat marea problemă a echipei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
mosvasile
mosvasile  •  14 Decembrie 2017, 17:36

Nici nu e minciuna!Normal ca pleaca!In vacanta!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  14 Decembrie 2017, 12:54

Asa e, un lot nou. New Dinamo, ca asa auzim de ani si ani. Cu rezultatele cunoscute. Tot asa si anul asta, la anul si la multi ani. Daca n-o fi mai rau, ca nea Ionut nu se simte prea bine...

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  14 Decembrie 2017, 12:44

si de una si de alta va fi o curatenie sanatoasa un lot nou nu fitosi si cu salarii peste clasament

Vezi toate comentariile (9)
Comentează