FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA, VINERI, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Dinamoviștii sînt fermi înainte de meciul cu CSU Craiova: "Să fie clar că putem bate pe oricine"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iulie 2015 16:26

Dinamo va juca primul meci pe teren propriu în acest sezon, în fața celor de la CSU Craiova. 

Steliano Filip și nou venitul Alioșa Vojnovici au comentat duelul cu craiovenii și sînt convinși că Dinamo va scoate un rezultat bun.

"În această partidă sînt multe orgolii.Trebuie să fim pozitivi și să cîștigăm cele trei puncte. Nu ne temem de nimeni. Ei au o echipă bună și bine organizată, dar nu este un jucător anume de care ne e frică", a spus Steliano Filip la DolceSport.

"Colegii mi-au povestit tot despre meciul cu cei de la Craiova. Trebuie să fie clar că sîntem o echipă care poate bate pe oricine pe teren propriu. Chiar nu îmi pasă împotriva cui jucăm acasă, pentru că sînt sigur că vom fi mai buni ca săptămîna trecută", a spus Vojnovici.

Partida Dinamo - CSU Craiova se va disputa vineri, de la ora 21:00, și va fi în direct pe LookTV, DigiSport și DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (48)
valu4ever
valu4ever  •  16 Iulie 2015, 08:17

*** de cirtu daca nici pe descultii astia nu-i bate ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zidane92
zidane92  •  16 Iulie 2015, 07:52

Vad ca la declaratii stam bine si anul asta jucam in Champions League la capitolul *** in presa!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Iulie 2015, 19:58

fara atacanti profesionisti, nu bati nici pe ACS sau Iasi. nu mai vorbesc de restul. fara mijlocasi ofensivi capabili sa tina de minge si sa patrunda in dribrlinguri rapide, la fel. te aperi cat te aperi, te mai scoate vytautas, dar cam atat.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează
Close