FOTBAL  »  Superliga  »  JUNIORI DINAMO

Dinamoviştii sînt mîndri de juniorii clubului: ”Academia produce, sîntem lăudaţi de UEFA, iar tinerii ajung la prima echipă!”

Articol de - Publicat luni, 03 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 18:04

Salvarea lui Dinamo, club aflat în insolvenţă, poate consta în promovarea tinerilor din cadrul clubului. Pentru că roş-albii mizează pe juniori crescuţi în spiritul grupării din Ştefan cel Mare, iar Flavius Stoican a primit încredere totală din partea şefilor să dea credit puştilor de la centrul de juniori.

Drept dovadă, Ionuţ Nedelcearu, 18 ani, a fost titular şi integralist în ultimul Derby de România, iar Patrick Petre, 17 ani, a debutat în Liga 1, avînd două faze în care a arătat de ce este în stare.

"Academia produce jucători. Ni se oferă tot sprijinul din lume din partea conducerii. Toate grupele de juniori sînt în grafic în privinţa performanţelor în competiţiile în care sînt angajate. Fiecare sector îşi face treaba profesionist, iar cea mai mare bucurie a noastră este că se observă finalitate, în sensul că juniorii ajung la prima echipă. Forul european, UEFA, ne-a lăudat pentru munca depusă la club, la sectorul juvenil, sîntem invitaţi la un turneu de elită", a comentat managerul centrului de juniori, Gabriel Răduţă, pentru gsp.ro.

"Sînt mîndru că am fost crescut în spiritul lui Dinamo. Este o onoare să fiu component al acestei mari familii. Simt că nouă, celor tineri şi foarte tineri, ni se acordă o atenţie sporită la club"
Patrick Petre, mijlocaş Dinamo

"Am făcut sacrificii pentru a practica fotbalul în Ştefan cel Mare, dar mă felicit şi vreau să ofer şi eu clubului ceea ce el mi-a oferit. La Dinamo primesc o educaţie sportivă şi de viaţă"
Ionuţ Nedelcearu, fundaş Dinamo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
gabor_deghizat
gabor_deghizat  •  04 Noiembrie 2014, 08:57

OFICIAL: Uefa a fost profund impresionata de un gest de mare devotament al unor suporteri din Romania pentru echipa lor si a luat o decizie nemaivazuta. Mai exact , Uefa i'a urmarit pe aurolacii din Parcul Circului si a observat cum acestia au refuzat sa'si mai cumpere tigari la bucata si bere newmarkt , doar pentru a fi alaturi de dinamo. Acestia au ramas astfel doar cu punga lor de " aurolac" si cu chistoacele adunate de pe jos. Oficialii Uefa , profund impresionati au decis ca dinamo sa fie calificata direct in competitia de rang global numita Cupa Marbella.Negoita , mandru de suporterii sai , a ales sa le cumpere personal cate 1 pachet de viceroy rosu aurolacilor. HAPPY END

zecs93
zecs93  •  03 Noiembrie 2014, 22:57

la cat mai multi dintrastea, sper ca STOICAN alias cap de ciment sa-i foloseasca pe cat mai multi tineri, acum trb promovati cand Dinamo nu are obiectiv, iar cand vom scoate clubu din insolventa vrem sa avem o echipa de tineri deja maturi in joc pentru a debuta cu dreptu in cupele europene !!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Noiembrie 2014, 22:38

felicitari pentru articol.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează