FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviștii sunt rușinați de parcursul echipei: "Trebuie să punem capul în pământ"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 21:49

Valentin Costache (are 19 ani) e unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo, însă recunoaște că se simte stânjenit de situația în care a ajuns echipa sa, care n-a mai câștigat un meci de pe 26 august, când se impunea pe terenul lui Voluntari, 3-1.

"A fost o perioadă grea, mai ales că a venit și derby-ul cu Steaua, în care voiam foarte mult să joc. Mi-a părut foarte rău că nu am făcut-o, dar asta este. Mi-am asumat gestul, am greșit, însă acum am trecut peste. Tot ce-mi doresc acum este să-mi mențin forma bună și să am aceleași prestații apreciate pentru Dinamo ca până acum", a spus Costache la TV Digi Sport.

Dinamo ocupă locul 7 în acest moment și a pierdut derby-ul cu FCSB, scor 0-1, însă tânărul mijlocaș crede că echipa sa poate depăși această criză.

"Nu suntem într-o situație foarte bună, suntem în afara play-off-ului, în play-out, dar de acum numai noi o putem scoate la capăt, prin antrenamente, seriozitate și multă concentrare. Trebuie să punem capul în pământ și să câștigăm fiecare meci, cu toate că este foarte greu", a adăugat Costache.

11 meciuri
a jucat Costache pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1 și a marcat două goluri

CLASAMENT

clasament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează