FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviștii trag de Contra să continue la Dinamo: "Vom crește dacă va rămâne" » Scenariul "câinilor" pentru ultima etapă: "Ar fi cel mai frumos mod de a cuceri titlul"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2017 20:18

Romera Navarro, fundașul dreapta al lui Dinamo, a declarat că și-ar dori ca tehnicianul Cosmin Contra să rămână și din sezonul viitor. 

Ibericul încă speră că Dinamo va câștiga campionatul și visează la un scenariu fantezist: "câinii" să reușească miracolul, iar contracandidatele să se încurce în ultimul minut al meciurilor pe care le dispută în ultima etapă. 

"Cred că toată lumea îşi doreşte ca el să rămână aici. A făcut o treabă foarte bună. Dacă va rămâne, echipa va continua să crească şi va fi important.

Nu mă pot gândi la un mod mai bun de a câştiga campionatul decât acela în care noi vom câştiga şi ei vor fi egalaţi în ultimul minut, la ultima fază. Ar fi cel mai frumos mod de a cuceri titlul”, a spus fundașul iberic al lui Dinamo, conform TV Digi Sport.

Cred că este un antrenor foarte potrivit pentru noi. Sperăm să poată continua, pentru ca echipa să-şi atingă obiectivele propuse Jaime Penedo, portar Dinamo 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
chris_bu67
chris_bu67  •  11 Mai 2017, 14:46
Postat de Rick Zamfir pe 10 Mai 2017, 22:11

Sunt penibili câinii ăstia. Auzi, vor titlul! Vrabia mălai visează, băieți!

Îl și merită măh,v-a tocat pe toți în play-off,iar fcsbeaua blatistă a încasat o căruță de goluri,7 numai în cupa ligii,vai de steaua voastră

371882639685122
Rick Zamfir  •  10 Mai 2017, 22:11

Sunt penibili câinii ăstia. Auzi, vor titlul! Vrabia mălai visează, băieți!

1425838917717550
John Milne  •  10 Mai 2017, 21:18
Postat de weyland pe 10 Mai 2017, 21:04

Sa plece Contra ca ne e frica de el! Sa plece, sa nu ramana la Dinamo! Si asa ne-au batut de ne-au zapacit anul asta, Doamne Sfinte fereste sa ramana si la anul! La meciul cu Craiova ii vom cere sa plece de la Dinamo fiindca repet, Doamne fereste sa ramana si la anul si sa ne ciomageasca iar 7-2 in cupa, 2-1, 3-1, 4-1 prin campionat! Gigi Becali care e seful nostru ar fi bine sa se roage la muntele Athos unde merge deseori ca acest inamic de temut Cosmin Contra sa nu ramana la sperietoarea noastra Dinamo cu care sa ne incinga si la anul!

ZECE ANI AND COUNTING. Fa caterinca de asta si vezi ce iese .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează