FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dinu, atac fără menajamente la adresa lui Alibec: "Îl forţăm şi facem o legendă dintr-un jucător mai mult decât mediocru"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2018 15:54

Cornel Dinu, fost antrenor la Dinamo, a avut un mesaj dur către Denis Alibec, atacantul celor de la FCSB care a dat un singur gol în Liga 1.

"E inadmisibil să forţezi atât de mult un vârf de atac şi să nu spui «E clar, e un capitol încheiat! Nu poate mai mult. Astea sunt capacităţile lui mentale și de comportament».

Noi tot îl forţăm şi facem o legendă dintr-un jucător mai mult decât mediocru. Ce să facem cu un atacant care marchează un singur gol într-un sezon?", a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Citește și: Cornel Dinu l-a luat tare pe Raț după revenirea în Liga 1: "Are 400 de cuvinte în lexic! E una dintre marile curiozităţi ale fotbalului. Nu are marcaj, joc de cap și nici deposedare"

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
para.para
para.para  •  03 Aprilie 2018, 18:25

Asta cu inventatul de legende face parte din fisa postului a astora de la hartia de impachetat guvizi. Si nu oricine ajunge sa fie numita legenda, ci doar pocnitorule de la echipa favorita patronata de idolul lor din Pipera.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  03 Aprilie 2018, 17:37
Postat de sexilian pe 03 Aprilie 2018, 17:02

lasa procurorule mangalitu in pace,macar pentru tatuaje,ii da asa un aer de suparat cu apa,e trendi.......

Fiind din Mangalia, chiar i se potrivește "mangalițu"!:))))

sexilian
sexilian  •  03 Aprilie 2018, 17:02

lasa procurorule mangalitu in pace,macar pentru tatuaje,ii da asa un aer de suparat cu apa,e trendi.......

Vezi toate comentariile (7)
Comentează