FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dinu Gheorghe anunță de ce depinde ca Grozav și Elhamed să rămînă la Dinamo + mesaj tranșant pentru Lazăr

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2015 21:13

Dinu Gheorghe, directorul general al lui Dinamo, a anunțat că sînt șanse foarte mari ca Lazăr să părăsească gruparea din "Ștefan cel Mare" la sfîrșitul sezonului, iar situația lui Elhamed e în continuare complicată.

"Sînt șanse foarte mici ca Elhamed să continue avînd în vedere cum se comportă agentul și clubul de care aparține (n.r. FC Ashdod). N-au cerut nimic, așteptăm să discutăm partea financiară. Clubul nu și-a manifestat opțiunea despre ce condiții sînt pentru ca jucătorul să rămînă la Dinamo. Facem schimb de mailuri, dar nimic concret.

Pe Lazăr l-am anunțat că pentru o anumită sumă poate să-și caute echipă", a spus Dinu Gheorghe la Digisport.

"de grozav depinde dacă rămîne la dinamo"

Oficialul "cîinilor" a anunțat și că Dinamo păstrează șanse să-l țină pe Grozav și din sezonul viitor, însă totul depinde doar de jucător și de impresarul acestuia.

"La Grozav așteptăm. El trebuie să își încheie într-un fel sau altul situația la Terek sau să obțină un împrumut. De el și agentul lui depinde dacă rămîne la Dinamo. Eu mi-aș dori să rămînă, cu o pregătire bună ar putea redeveni Grozav de acum 2 ani", a încheiat Dinu Gheorghe. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
zecs93
zecs93  •  24 Mai 2015, 12:46
Postat de bakunin pe 21 Mai 2015, 23:58

Sa-i beelesti lina berbecului lui gh. pina te ineci. Pofta buna!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  22 Mai 2015, 08:46

MDA ....!!!! USOR , USOR VAMA VA TRANSFORMA DINAMO IN RAPID II ......!!!!!! NEGOITA TATA , ASTIA TE BAGA IN FALIMENT ....!!!

860728690653626
Christian Creese  •  22 Mai 2015, 08:19

Elhamed este unul din jucatorii buni care au evoluat in campionatul nostru.Daca ramane avem un plus si pentru campionat si pentru Dinamo.Dar el a spus clar ca ramane daca se schimba obiectivul....Bunoza e ok,poate se leaga si Marc langa el.Si probabil mai sunt multi de adus si multi de plecat.Fundasi dreapta,poate un atacant doi langa Bilinski si Niculae.....Dar totul depinde de insolventa

Vezi toate comentariile (42)
Comentează