FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dinu Gheorghe anunţă transferuri la Rapid: "Mîine semnează doi jucători! Mai negociem cu 8-9 fotbalişti" » Ce spune despre Săpunaru şi Grigore

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 16 ianuarie 2015 20:27

Cristi Pustai nu are la dispoziţie un lot numeros la Rapid, dar preşedintele Dinu Gheorghe anunţă că vor veni mai mulţi jucători în zilele următoare.

"Mîine vom aduce doi jucători. Am negociat cu ei şi vor semna contractele. Unul dintre ei este un fundaş ceh, de 25 de ani, care a jucat patru sezoane în Olanda. Momentan mai negociem cu 8-9 jucători şi urmează să mai facem transferuri care să ne ajute să ne îndeplim obiectivul", a spus Dinu Gheorghe la DigiSport.

Preşedintele Rapidului a vorbit şi despre ieşirea din insolvenţă şi transferurile lui Crsti Săpunaru şi Nicolae Grigore.

"Din ce am vorbit cu domnul Valerii Moraru, în luna mai vom fi un club curat, nu vom mai avea probleme financiare. Cristi Săpunaru se antrenează cu noi şi sper ca în următoarele zile să semneze cu Rapid. Şi pe Nicolae Grigore îl dorim, am vorbit cu el şi sper să vină la echipă", a mai declarat Dinu Gheorghe.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  17 Ianuarie 2015, 22:29
Postat de inginerul. pe 17 Ianuarie 2015, 11:03

Celor 2 miz3.rii fscb-iste nici reply nu merita sa le dai !

Iti dau eu un "replay" de la fratii tau "doctoru" si "arhitectu" + sora "botanista"!

inginerul.
inginerul.  •  17 Ianuarie 2015, 11:03
Postat de white.burgundy pe 17 Ianuarie 2015, 02:23

suntem lesinatii aia pe care la un moment dat nu reuseati sa-i bateti de 10 ani pe teren propriu:))app, daca ti se falfaie de rapid atunci de ce mai mult de jumatate din comentariile tale sunt pe stirile cu si despre rapid?:))))))) mai nou vad ca ai inceput sa intri si pe site-urile rapidului, te cam roade, asa-i?:)) valabil si pentru frustratu' de darknessman, la ala e si mai grav, din 677 de comentarii vreo 600 sunt postate pe paginiile cu rapid:))))) trist

Celor 2 miz3.rii fscb-iste nici reply nu merita sa le dai !

ainraymon
ainraymon  •  17 Ianuarie 2015, 10:00

Cred ca televiziunile ar trebui sa-si trimita carele de urgenta la ProRapid si in Giulesti... S-au format cozi imense de jucatori dornici sa semneze cu RAPID... Dinu Vama nu mai face fata la solicitari si deja a ajuns sa multiplice formularele de contract si la XEROXU de la Piata Roamana... Incredibil ce se intampla ... Cat spirit PRORAPID... Pancu e deja in EXTAZ... Ce mult isi doresc sa joace toti acesti eroi pentru Rapid pe degeaba... Le gurge sngele visiniu prin vene si prin portofele!!!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează