FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinu Gheorghe anunță transferuri noi la Dinamo » Cînd vine jucătorul cerut cu insistență de Rednic

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2015 12:21

Dinamo a transferat șapte jucători în această vară, dar oficialii "cîinilor" continuă să întărească echipa.

Dinu Gheorghe, managerul general al lui Dinamo, a vorbit despre lot și despre ce transferuri mai fac alb-roșii.

"Sîntem descoperiți pe postul de atacant central. Sper ca într-o zi sau două să rezolvăm această problemă și să aducem jucătorul pe care antrenorul îl cere cu insistență. Rednic este foarte pretențios la transferuri.

Cred că la începutul sezonului vom avea un lot echilibrat, bine structurat și valoros. O să vedeți un Dinamo care o să arate un joc plăcut", a spus Dinu Gheorghe la DigiSport.

"Trebuie să ne clasăm pe primele șase locuri și să intrăm în play-off. După aceea vom vedea ce vom face" Dinu Gheorghe

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
zecs93
zecs93  •  01 Iulie 2015, 13:33
Postat de wcsb_ pe 01 Iulie 2015, 12:15

DE FUNDASUL ALA FERRETI CE SE MAI STIE?

nu a fost oprit !!! Nu la convins pe Rednic !!! Daca nu ma insel FERETTI asta a fost carator de bagaje la AC MIlan, sa antrenat cu Robinho,Mexes,etc ( totii greii) si dupa ce la umilit bagandu-i mingea printre picioare sa lasat de fotbal :)))))))))

wcsb_
wcsb_  •  01 Iulie 2015, 12:15

DE FUNDASUL ALA FERRETI CE SE MAI STIE?

zecs93
zecs93  •  30 Iunie 2015, 23:21

ave_biancorossi: Pai ce crezi domnule, si eu tot din surse oficiale va transmit, cand am spus ca Tony Silva ( de exemplu) nu mai vine de unde crezi ca am nascocito ??? La fel am zis la articolul cu pricina ca nu va fi adus nici portaru bulgar cu care negocia Dinu Gheorghe si inca un jucator, iar la Mevlja am zis ca in urmatoarele 5-6 zile ( au fost 4) va semna cu Dinamo si ce sa intamplat ??? Bineinteles, si-a iscalit semnatura pe urmatorii 2 ani !!! Ma rog, nustiu de ce iti spun lucrurile astea ca nu am cu cine !!! Va zik inca de acum ceva, si sper sa-l subliniati ( acest com) La Dinamo vor mai veni inca 3 achizitii: 1 atacant central ; 1 mijlocas central ( de creatie) si un fundas central (sa vedem daca va fi Gege sau nu) !!! Pe langa astea azi ne-am acoperit si partea de fundas stanga cu serviciile lui Laureynce Muleno de la Kaspovari ( Ungaria) in total vor fi transferati 11 jucatori dpa care se va incheia perioada de mercato, sper eu si aici nu prea stiu situatia lui Matei si Alexe care refuza sa-si prelungeasca contractele, sper sa i-a calea altui club !!!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează