FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA NU SE TELEVIZEAZĂ!

Dinu Gheorghe: "Dacă nu se televizează, poate dăm toate biletele!" Intră şi vezi preţul tichetelor

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2009 00:00

Preşedintele echipei FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat, marţi că nu era la curent cu decizia Antenei 1 de a nu mai transmite partida pe care elevii lui Răzvan Lucescu o vor juca împotriva Stelei.

"Eu ştiam că meciul o să fie pe GSP TV, dar dacă nu e, să ne anunţe şi pe noi mai repede poate dăm toate biletele. Şi dacă nu e transmis, nu o să avem probleme cu banii sau ceva, pentru că grila e aceeaşi indiferent dacă se transmit sau nu jocurile noastre", a spus oficialul formaţiei ardelene.

Preturile biletelor pentru meciul cu Steaua sunt urmatoarele:

FOTOLII – 200 LEI

TRIBUNA0 – 80 LEI (Sectoarele T si S)

TRIBUNA 1 – 50 LEI

TRIBUNA 2 – 50 LEI

PELUZA – 50 LEI

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (48)
maxx1923
maxx1923  •  04 Martie 2009, 11:45

si daca nu se televizeaza????care-i problema???adevaratii suporteri ai steagului si-au luat abonamente.daca stelistii vor sa-si incurajeze echipa la brasov...sa plateasca. e naspa ca nu va mai "subventioneaza"jj.

maxx1923
maxx1923  •  04 Martie 2009, 11:36

cand Rapidistilor le-a cerut acelasi dinu vama 70 ron pentru un bilet la peluza l-ati felicitat.acum daca sufera spurky...trebuie sa planga toata lumea. hai brasovul(la acest meci).FORZZA RAPID!

 •  04 Martie 2009, 11:34

nush dc ii mai lasa pe astia in liga 1 fara nocturna ... fiecare face ce vrea cum vor astia sa ajunga in cupa uefa daca ei nici macar nu au nocturna? daca se duce in cupa uefa si pica cu valencia sa zicem.. ce face inchide nocturna si joaca la 3 ca aia joaca mai prost pe zii si brasov joaca mai bine? AFARA DIN TARA!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează