FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dinu Gheorghe despre relația dintre Dică și Becali: "Dacă face asta, în vară va fi căutat"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 19:21

Dinu Gheorghe a vorbit despre relația dintre Nicolae Dică și Gigi Becali, antrenorul FCSB-ului fiind bănuit că nu are niciun cuvânt de spus în alegerea echipei de start și în schimbările pe care le face. 

Fostul oficial al Rapidului și al lui Dinamo e de părere că tehnicianul FCSB-ului are mult de câștigat după experiența aceasta. 

”Din relația asta, dintre Gigi Becali și Dică, cel mai mult de câștigat va avea Dică. El poate câștiga titlul în România, e deja în primăvara Europa League.

În plus, dacă va termina grupa pe primul loc, cu șansă, poate va ajunge și în optimi. Iar dacă va face asta, va fi căutat la vară, indiferent daca va continua sau nu la Steaua”, a spus Dinu Gheorghe la TV Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
visarionpalnie
visarionpalnie  •  29 Noiembrie 2017, 08:29

Cine îl caută, băi Gheorghe ? ...Metaloglobus, Periş, eventual Negreşti Oaş:))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează