FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dinu Gheorghe este pesimist: "Sperăm să jucăm din nou în Giuleşti, dar este greu de crezut"

Dinu Gheorghe este pesimist:
Dinu Gheorghe este pesimist: "Sperăm să jucăm din nou în Giuleşti, dar este greu de crezut"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 03 august 2011 17:50

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, nu este optimist în ceea ce priveşte revenirea formaţiei conduse de Răzvan Lucescu pe Stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu. "Am primit din partea CS Rapid o adresă în care îşi menţin punctul de vedere vizavi de suma care e considerată restantă. Să vedem ce urmează. Eu îmi doresc foarte mult să jucăm din nou pe Giuleşti, dar optimist nu sunt", a precizat el.

Clubul Sportiv Rapid a reziliat, la 14 iulie, contractul cu FC Rapid privind folosirea arenei din Giuleşti din cauza datoriilor pe care clubul de fotbal le are către proprietarul bazei, iar conducerea grupării din Liga I a decis să dispute primul meci din noul sezon pe stadionul formaţiei Sportul Studenţesc.

Preşedintele CS Rapid, Vali Ionescu Caciureac, a anunţat că nu se pune problema să se negocieze alt contract cu FC Rapid pînă cînd clubul de fotbal nu achită datoria de aproximativ 150.000 de euro. De cealaltă parte, FC Rapid susţine că suma pe care o datorează este de doar 131.769,21 lei, informează Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
rapidist100la100
rapidist100la100  •  04 August 2011, 14:19

daca pe jucatori n ati platit nici un euro, macar pt suporterii care sunt extraordinari si care chiar merita,platiti 150 d mii ca nu e o avere,sa joace rapidu nostru ACASA in giulesti... la fiecare meci sunteti mandri de suporteri,faceti asta pt ei,si pt jucatori bne inteles. FORZA RAPID !!!

ca_mel
ca_mel  •  03 August 2011, 23:30

Platiti ba scartarilor, si tu si Becali chiria, vreti totul pe de-a moaca. La cati bani scoateti din bilete si abonamente ar trebui sa va platiti si obligatiile.

maciu19
maciu19  •  03 August 2011, 22:50

asta e vom juca la sportul..si in EL vom juca la timisoara..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează